Pamukkale Belediye Meclisi, Mayıs ayı 1. birleşim toplantısı bugün Pamukkale Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti. Yapılan toplantıda Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur Pamukkale Belediyesi’nin güncel borç miktarını açıkladı.  

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur Pamukkale Belediyesi’nin güncel borç miktarını bugün yapılan Belediye Meclisinde açıkladı. Böylece Pamukkale Belediyesinin devraldığı borç miktarının 817 milyon TL olduğu öğrenildi.  

Denizli Esnafının Başı Faiz Oranları ile Dertte “Esnafın Cenazesi Kaldırılıyor” Denizli Esnafının Başı Faiz Oranları ile Dertte “Esnafın Cenazesi Kaldırılıyor”

Pamukkale’nin Borcu Milyonlar 

Pamukkale Belediyesi meclis toplantısında konuşan Başkan Ertemur devralınan borç ile ilgili, “Ben de size kısaca bir bilgi vermek isterim. Biliyorsunuz bugün ikinci meclisimizde birlikteyiz. Meclisimiz seçimin akabinde olduğu için bazı konuları bizler de bilmiyorduk ama ben hem sizlerin de bilmesi açısından genel bir tabloyu, borç alacak tablomuzu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bugün itibariyle toplam borcumuz 817 milyon lira. Bunun 692 milyon lirası bankalar iller bankası ve özel bankalara olan borçlarımız kamuya olan borçlarımız 3 milyon lira müeccel hale gelmiş yani daha önce ödenmesi gereken borçlar ödenmediği için bugüne kalan borçlarımız da 121 milyon lira olmak üzere 816 milyon lira şu an itibariyle belediyemizin borcu var. Ama tabii bu yarın ödenecek bir borç değil. Günlere aylara sari bir borç. Ben sadece bilginiz olsun istedim” dedi.  

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli