Denizli’nin Çivril İlçesi, Çayır Mahallesinde, Nadire Deniz Cengiz tarafından açılan çocuk oyun atölyesi düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılış programına Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, protokol üyeleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Burada Her Şey Çocuklar İçin3

Düzenlenen açılış töreni öncesi konuşan Kaymakam Hasan Akbulut, ilçede eğitimin kalitesini artırmak ve okul öncesi çocukların gelişimini sağlayacak böyle alanların açılıyor olmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Konuşmaların ardından yapılan dua eşliğinde Deniz Yıldızı Çocuk Oyun ve Atölye Merkezi’nin kurdelesini Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Semih Dere birlikte kesti. Kurdele kesiminin ardından okul işletmecisi ve okul öncesi öğretmeni Nadire Deniz Cengiz, Kaymakam Hasan Akbulut ve beraberindekilere oyun atölyesini gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Burada Her Şey Çocuklar İçin2

Çivril’de Aynı Gün Hem Elektik, Hem Su Kesilecek Çivril’de Aynı Gün Hem Elektik, Hem Su Kesilecek

Amacımız Çocuklar Hem Eğlendirmek Hem De Öğretmek

Deniz Yıldızı Çocuk Oyun ve Atölye Kurucusu Nadire Deniz Cengiz, 18 ay ile 36 aylık çocuklar için hizmet verdiklerini belirterek, amaçlarının çocukları eğlendirirken öğretmek olduğunu ifade etti. Cengiz, “Burası kreş değil, sadece oyun atölyesi olarak hizmet veriyoruz. Her gün bir buçuk ile üç saatlik farklı eğitimler düzenliyoruz. İngilizce oyun atölyemiz, müzik ve ritim, keşif ve duyu, yaratıcı drama ve resim atölyelerimiz var. Kendim okul öncesi okul öğretmeniyim ama bu alanda da gerekli eğitimleri de alarak bu atölyeyi açtım. Amacımız çocukların en verimli öğrenme döneminde onları hem eğlendirmek hem de öğretmek. Çünkü bu yaştaki çocuklarımız için oyunlar en yüksek araştırma şeklidir. İlçemizde böyle bir atölyeye çok büyük ihtiyaç olduğunu belirten velilerimizden de olumlu dönüşler almak bizleri daha da mutlu ediyor” ifadelerine yer verdi.

Açılış programı sonrası açılışa katılan davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Burada Her Şey Çocuklar İçin1

Editör: Durmuş Özke