Yerel seçimlerde Denizli’nin Çal ilçesinin belediye başkanlığına seçilerek, koltuğu MHP’li Fethi Akcan’dan devralan Ahmet Hakan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Geçmiş dönemden kalan borçların detaylarını aktaran ve hakkındaki iddialara yanıt veren Ahmet Hakan, kendisine yöneltilen mobbing iddiası konusuna da açıklık getirdi.

Baskan Ahmet Hakandan Ses Kaydi Aciklamasi Bu Adam Psikopat1

"Bu Adam Tam Bir Psikopat!"

Belediye çalışanının, kendisinin sesini kaydettiğini belirten Hakan, “Belediye çalışanımızın bir tanesi, iki tane ortamda benim sesimi kaydediyor, suçtur bu. ‘Sevgili kızım niye benim sesimi kaydediyorsun?’ diye sorduğumda, ‘Ya ben sizi anlayamadım, evde daha iyi anlamak için dinlerim diye kaydettim.’ dedi. ‘Sen kaç yıldır çalışansın, bunun suç olduğunu bilmiyor musun?’ diyorum, ağlıyor. Kimisi, ‘Ters adamın teki bu, çalışılmaz’ diye basına demeç verdi. Bir tanesi arıyor, ‘Siz mobbing yapıyorsunuz’. Efendim dedim, personele, mobbing yaptığımı iddia edene de sorabilirsiniz. Öyle bir durum olmadı. Avukat eşliğinde 9 kişinin ifadesi alındı. Bir tanesi ses kaydı alıp bana atıyor, ben de dinleyince hayretler içindeyim. Çok özür dileyerek anlatıyorum. ‘Bu adam tam bir psikopat. Gece 11’de oteli, 12’de Kumral’ı, 1’de kademeyi, 2 buçukta fabrikayı bastı. Bunun zaafı var ise arkasından dolanalım, gereğini yapalım, biz gereğini yapmazsak…’ diye dolduruyor cümleyi. Çağırdım. ‘Dünya üzerindeki tek zaafım tavla, iyi bilen tavlayı gelsin’ dedim, koyuverdi ağlamaya. 'Ağlamayacaksın' dedim.” ifadelerinde bulundu.

Çivril CHP'de Danışma Kurulu Toplanıyor Çivril CHP'de Danışma Kurulu Toplanıyor

Bunun Nesi Mobbing?

Sözlerine bir kız çocuğuyla yaşadığı anıyı anlatarak devam eden Ahmet Hakan, “Bir kız çocuğumuz vardı. 1 buçukta belediyenin önünde yakaladım. Dedim ki evladım, biz sana güzellik yaptık, otelde kal diye. Ertesi gün git, otobüs paran yoksa ben vereyim dedim. Kaçıyor, düzgün olmayan bir ortamdan yararlanıp gidiyor. Hatta arkadaşı ‘dayı sana ne!’ diyor bana. Diğeri tanıyor, ‘Oğlum bu Ahmet Hakan’ diyor. Ben de diyorum ki evladım sen yurda git, ben geliyorum diyorum. Ailesini süratle arıyorum, 1 gün sonra gönderiyorum bayrama. Bunun nesi mobbing, nesi psikopatlık?” şeklinde konuştu.   

Editör: Ali İhsan Sivrikaya