Yayınladığı kutlama mesajında emek ve alın terinin önemine değinen CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş, emeğin sömürülmesine, işsizliğe, yoksulluğa, doğanın talan edilmesine karşı sessiz kalmayacaklarını söyledi.

Denizli Esnafının Başı Faiz Oranları ile Dertte “Esnafın Cenazesi Kaldırılıyor” Denizli Esnafının Başı Faiz Oranları ile Dertte “Esnafın Cenazesi Kaldırılıyor”

Civril Ilce Baskani Atastan 1 Mayis Mesaji1

CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ataş, mesajında “Tüm eşitsizliklere, sömürüye ve salgın hastalık tehlikesine rağmen; daha yaşanabilir bir dünya düşüyle emeğini ortaya koyan, hak ettikleri koşullarda işbaşı yapıp alın teri dökmek için sabırsızlanan tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyoruz. Çalışma koşullarının iyileştirildiği, emeğin karşılığının alındığı, gelir dağılımında adaletin sağlandığı, iş cinayetlerinin son bulduğu, istihdamın artırılıp işsizliğin çözüldüğü, üretimden ve üretenden yana bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz, sağlıklı günlerde 1 Mayıs'ları meydanlarda coşkuyla kutlayacağız. Yaşasın 1 Mayıs!” ifadelerine yer verdi.

Editör: Ali İhsan Sivrikaya