Denizli’nin Çivril İlçesi, Gürpınar Mahallesinde iki dönem Belediye Başkanlığı yapan Ramazan Özdemir’in eşi merhum Güneş Özdemir hayrına yemek verdi. Oğlu Alaaddin Özdemir ile birlikte mahalle Pazar yerinde büyük bir yemek programı yapan başkan Ramazan Özdemir’i mahalle sakinleri ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Çivril’de Güneş Öğretmen İçin Hayır Yemeği Düzenlendi1

Gürpınar Belediye başkanı olarak 1989 -1994 ile 1999 – 2004 yılları arasında görev yapan Ramazan Özdemir, uzun yıllar Gürpınar’da sınıf olarak görev yapan ve 2018 yılında vefat eden merhum eşi Güneş Özdemir ve aile büyükleri adına mahalle meydanında hayır yemeği ve mevlit düzenledi.  Öğlen namazından önce başlayan yemek ve mevlit programına katılan misafirleri ile tek tek ilgilenen Ramazan Özdemir ve oğlu Alaaddin Özdemir davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Çivril’de Güneş Öğretmen İçin Hayır Yemeği Düzenlendi2

Sarayköy’de Gerçekleşen Patlamayla İlgili Şikayet Var! Sarayköy’de Gerçekleşen Patlamayla İlgili Şikayet Var!

Aile büyükleri ve annesi adına düzenledikleri yemekte bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirten Alaaddin Özdemir “Annem uzun yıllar Gürpınar’da ilkokul öğretmeni olarak görev yaptı. Bizler de çocukları olarak babamla birlikte annemi ölüm yıl dönümünde hatırlamak aziz hatırasını yad etmek istedik. Mahalle sakinlerimiz başta olmak üzere annemin öğrenciliğini yapmış ve aile dostlarımız ile güzel bir program oldu. Bir araya geldik ben katılan gelen herkese teşekkür ederim” dedi.

Çivril’de Güneş Öğretmen İçin Hayır Yemeği Düzenlendi3

Yemeğe katılanların kendisini mutlu ettiğini belirten eski başkan ve merhum Güneş öğretmenin eşi Ramazan Özdemir’de “Eşimi ölüm yıl dönümünde çok sevdiği Gürpınar halkı şile birlikte yad ettik. Katılan dost ve sevenlerimize teşekkür ederim” dedi.

Program yemek ikramı ve okunan mevlitten sonra sona erdi.

Editör: Durmuş Özke