Denizli 3. ağır ceza mahkemesi duruşma salonunda sanık E.D çocuk istismarı suçlamasıyla bugün hakim karşısına çıktı. Mağdur çocuk T.K’nin "Üvey babam beni uyurken istismar etti" ifadeleri üzerine sanık E.D. suçlamaları kabul etmedi. 

Olay 2024 yılında Denizli’de gerçekleşti. İfadelere göre, sanık E.D. eşi işe gittiğinde evde 2 üvey çocuğu ile birlikteydi. Sanık E.D. gece yarısı uyandı ve mağdur çocuk T.K’nin kanepe üzerinde uyurken gördü. İddiaya göre, üvey baba, üvey kızını uyurken taciz etti. Mağdur kız çocuğu sonrasında ise olayı önce anneannesine anlattı. Anneanne ise durumu mağdur çocuğun öz babası ve annesi ile paylaştı. Olay sonrası ise anne sanık hakkında evden uzaklaştırma kararı aldırdı.  

Sanık mahkemede suçları kabul etmeyerek “Olay günü abisi de vardı. Üvey kızımın bazı zamanlar idrar kaçırma problemi var. Koltukta yatmasın kendi yatağında yatsın diye yattığı odaya götürdüm. Abisi de, T.K. da yurtta kalıyor, sadece hafta sonları geliyorlar. Neden böyle dediğini bilmiyorum en son annesi çok telefon oynadığı için telefonunu elinden almış, o da ağlamıştı. Belki bu yüzden olmuş olabilir” şeklinde konuştu.  

Denizli-Manisa Yolunda Zincirleme Kaza! Denizli-Manisa Yolunda Zincirleme Kaza!

Mağdur çocuğun müşteki annesi R.D ‘ye şikayetçi olup olmadığı sorulduğunda ise şikayetçi olmadığını söyledi. Anne R.D., “Olayı bana annem anlattı. Eşimle bu durumu konuştuğumda 'doktora gidelim ben böyle bir şey yapmadım' dedi. Sonrasında ise eşimin abisini çağırdık konuştuk ve evden uzaklaştırma kararı aldırdım. Şimdiye kadar böyle bir şey olmamıştı” dedi.  

Mağdur çocuğun babası S.T ise “Kızımın velayeti annesindeydi. 5 yıl önce eşimden ayrıldık bu olayı bana anneanne anlattı. Kızım ve oğlum benim evime geldiğinde kızıma sordum o da doğruladı. Annesi işteymiş, abisi uyuyormuş. Şikayetçiyim” şeklinde konuştu.  

Mağdur çocuğun abisinin de dinlediği duruşma başka bir tarihe ertelendi.  

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli