Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından uzun yıllardır gerçekleştirilen ortaokul öğrencilerine yönelik Siyer-i Nebi Sınavı, dün gerçekleştirildi. Tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen sınava Denizli genelinde 2500 öğrencinin başvurduğu ve 24 sınav merkezinde sınavın yapıldığı ifade edildi.  Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli İl Başkanı Bilal Furkan Şimşek sınav merkezlerini ziyaret ederek, sınava giren öğrencilere başarılar diledi.

Kaybedeni Olmayan Yarışma Denizli’de Gerçekleştirildi 2

Denizli’deki Emeklilere Müjde! Pazartesi Günü Başvurular Başlıyor Denizli’deki Emeklilere Müjde! Pazartesi Günü Başvurular Başlıyor

“Birçok Gencimiz Hakkı Ve Hakikati Daha Güzel Öğrendi”

AGD ve MGV olarak 10 yılı aşkın süredir bu çalışmayı gerçekleştirdiklerini ifade eden Şimşek, Millî Eğitim Bakanlığı ile birlikte sınavı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Hem ortaokul hem de lise düzeyinde Siyer-i Nebi Sınavı’mızı gerçekleştiriyoruz. Hamdolsun, Denizli genelinde 2 bin 500 gencimiz başvuru yaptılar. Tabii bizim bu yarışmalardaki maksadımız birinci, ikinci, üçüncü belirlemek değil. Asıl amacımız gençlerimizin, çocuklarımızın önderimiz, liderimiz, rehberimiz Efendimiz’in (sav) hayatını örnek almaları, onun tam manasıyla hayatlarını öğrenmeleri, bundan sonra da rol model olarak Efendimiz’in (sav) anlamaları noktasında bir gayretimiz var. Şükürler olsun, yıllardır yapmış olduğumuz bu yarışmalar vesilesiyle birçok gencimiz hakkı ve hakikati daha güzel öğrendi, Efendimiz’in (sav) yolundan da gitmiş olduklarına da bizatihi şahit olduk” dedi.

Kaybedeni Olmayan Yarışma Denizli’de Gerçekleştirildi

Anadolu Gençlik Derneği Denizli İl Başkanı Av. Bilal Furkan Şimşek’in açıklama videosunun @denizliagd instagram hesabında da yayınlandığı ifade edildi. Öğrenciler Sınavla ilgili gelişmeleri, dernek çalışmalarını www.denizliagd.org , www.efendimizinizinde.com internet adreslerinden ayrıca derneğe ait sosyal medya hesaplarından takip edebilecekler.

Kaybedeni Olmayan Yarışma Denizli’de Gerçekleştirildi 3

Editör: Durmuş Özke