2022 yılının Ağustos ayında ilk Görev yeri olan Denizli’nin Çal İlçesine atanan 28 yaşındaki Kaymakam Mert Çanga ilçedeki görevini tamamladı. Çanga’nın İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenecek Dil Eğitimi ve Yurt Dışı programına katılacağı öğrenildi.

Kaymakam Mert Çanga Çal’a Veda Etti4

Çallılar Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi

Çanga onuruna dün akşam Çal İlçesi’nde veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Çal Belediye Başkanı Ahmet Hakan, Daire Amirleri ile Kaymakamlık Personeli, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşunun Temsilcileri ve İlçe halkı katıldı.

Kaymakam Mert Çanga Çal’a Veda Etti1

Yemek programı Mert Çanga’nın veda konuşması ile son buldu. Çanga, ilçede görev yaptığı 2 yıllık süreçte kendisini destekleyen, güzel anılar biriktirmesini sağlayan, kendisine güvenen herkese teşekkür etti.

Kaymakam Mert Çanga Çal’a Veda Etti3

Mert Çanga yaptığı veda konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Değerli Çallı Hemşehrilerim,

Yaklaşık 2 yıla yakın bir süredir Denizli’nin bu güzel ilçesine hizmet etme lütfuna kavuştum. 26/08/2022 tarihinde başladığım Çal Kaymakamlığından bugün itibariyle ayrılıyor, 20 aylık süre içerisinde ayrı ayrı çok güzel anılar biriktirdiğim güzide ilçemizdeki kıymetli hemşerilerime veda ediyorum.

Görevim esnasında hep insanı yaşat ki Devlet yaşasın anlayışı ile hareket ettim. Daima milleti ön plana çıkardım, insani değerlere önem verdim. İnsanı merkeze koyan bir yönetim anlayışı içerisinde oldum. “Millet olmazsa Devlet olmaz, Devlet milleti için vardır” düsturuyla çalıştım. Dolu dolu geçen bu 2 yıllık sürede kapıları ve gönülleri açmaya, derleyip toparlayıp birleştirmeye gayret ettim. Has vatan toprağının bu müstesna köşesinde, gücümüz elverdiğince koştuk ve yorulduk. Çal’ı hep güzel anılarla hatırlayacağım. Siz değerli vatandaşlarımızın bana gösterdiği yakınlığı ve güveni hiçbir zaman unutmayacağım.

Görev yaptığım süre zarfında büyük katkıları ile bizleri her zaman destekleyen maiyetinde bulunmaktan onur duyduğumuz Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun’a saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

Çal’a bir şeyler verebildi isem, biraz olsun katkı sunabildi isem, bu güzel ilçenin gök kubbesinde hoş bir sada bırakabildi isem ne mutlu bana.

Allah’a ısmarladık, hoşça kalın…

Pamukkale Üniversitesi, Sillyon Antik Kenti Kazı Çalışmalarına Destek Verecek Pamukkale Üniversitesi, Sillyon Antik Kenti Kazı Çalışmalarına Destek Verecek

Kaymakam Mert Çanga Çal’a Veda Etti2

Editör: Haber Merkezi