01:00 Ulusal Haberler

İzmir'in Urla ilçesi açıklarında, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen 10'u çocuk 27 düzensiz göçmen yakalanırken, Yunan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen ve motor arızası nedeniyle sürüklenen lastik botlar içerisindeki toplam 28 göçmen kurtarıldı.

3 saat önce EKONOMi

Konut fiyatlarındaki düşüş dikkat çekti. Türkiye'nin en büyük ilan sitesi Sahibinden'e girenler gözlerine inanamadı. İşte tüm detaylar...

3 saat önce EKONOMi

Ünlü ekonomist Mert Başaran, bir gramını bile sakın satmayın diyerek uyardı.

4 saat önce SPOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play Out maçında Buldan Spor ile karşılaşan Yeşil Çivril Belediyespor sahadan net bir skor ile ayrıldı.

5 saat önce SPOR

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex De Souza'nın Antalyaspor'a geleceği günlerdir konuşuluyordu. Antalyaspor resmi hesapları üzerinden Alex De Souza'yı teknik direktörlük görevine getirdiğini duyurdu.

5 saat önce Ulusal Haberler

Kütahya’da yolun karşısına geçmeye çalışan 62 yaşındaki kadına kamyonet çarptı.

5 saat önce Ulusal Haberler

Muğla’nın Fethiye İlçesinde dalış okulundaki dalgıçlar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı denizin dibinde dev Türk bayrağı açarak kutladı.

6 saat önce Ulusal Haberler

Polis ekipleri metruk binanın etrafını kontrol ederken araç içindeki 2 şahıs silah çekti. Silah çekildiğini fark eden polis ekipleriyle şüpheliler arasında çatışma çıktı. Şüphelilerden 1’i hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralandı.

6 saat önce ASAYİŞ

Denizli’nin Çivril İlçesi Yeniköy Mahallesi’nden yaşayan yaşlı adam, motosikleti ile seyir halindeyken, tali yoldan ana yola çıktığı esnada kamyon çarptı. Talihsiz adam hayatını kaybetti.

7 saat önce YAŞAM

Teknolojinin gelişmesi ve değişmesi ile birlikte pek çok el işçiliği ile yapılan bir çok meslek unutulmaya yüz tuttu. Bu mesleklerden biri de ayakkabı sayacı. Denizlili ayakkabı sayacı Şevket Usta, artık mesleğini hobi olarak yapıyor.

Özel Haber