Buldan Güngör Cerit Cumhuriyet İlkokulu 4/B sınıfı öğrencisi Berin Yılmaz, Denizli Valiliğinin himayelerinde Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün iş birliğinde bu yıl altıncısı gerçekleşen İnovatif Fikirler Yarışmasında ‘DENİB Özel Ödülünü’ alarak ailesini ve Buldan’ı gururlandırdı.

Suyun Sonsuzlugunu Bir Denizlili Buldu1

Çivril Atasay Kamer MYO’da Sektör Günleri Söyleşisi Düzenlendi Çivril Atasay Kamer MYO’da Sektör Günleri Söyleşisi Düzenlendi

Minik buluşçu Berin Yolmaz, ödül alan "Suyun Sonsuzluğu” projesi ile tatlı su kaynaklarının korunmasının, kreş ve anaokulundaki çocuklarda farkındalık oluşturmasını hedefliyor. Projenin ilerleyen zamanlarda hayata geçmesi durumunda, tüm okullara entegre edilecek sistem ile su tasarrufunda önemli gelişme sağlanması amaçlanıyor.

Suyun Sonsuzlugunu Bir Denizlili Buldu2

Başarılı öğrenci Berin Yılmaz, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Dede Korkut Öykülerinden hareketle yeni bir öykü yazma yarışmasında da, tüm ildeki ilkokul öğrencileri arasında il birincisi olarak ailesi ve öğretmenlerini gururlandırmıştı.

Suyun Sonsuzlugunu Bir Denizlili Buldu3

Editör: Haber Merkezi