31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, CHP’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Bülent Nuri Çavuşoğlu, belediye billboardları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuş, Denizli Büyükşehir Belediyesine ait billboardlardan daha fazlasının sahada bulunduğunu açıklamıştı. Çavuşoğlu ayrıca korsan billboardlardan yüksek gelirler elde edildiğini duyurmuştu.

Denizli’de 201 Korsan Billboard Tespit Edildi

31 Mart seçimlerinin ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Bülent Nuri Çavuşoğlu, korsan billboardlar ile ilgili çalışmaları başlattı. Belediyeye ait billboardların ve durak reklam panolarının sayımı yapıldı ve belediyeye ait 150 adet billboard ve reklam panosu tespit edildi.

Ancak 351 adet billboardın faaliyette olduğu tespit edildi. Buna göre 201 adet billboardın belediyenin bilgisi dahilinde korsan şekilde işletildiği ortaya çıktı.

Denizli'de Nüfusun Önemli Bir Kısmını Gençler Oluşturuyor Denizli'de Nüfusun Önemli Bir Kısmını Gençler Oluşturuyor

Durak Reklam Alanları Da Korsan Çıktı

Denizli’de bulunan 225 durak reklam alanı tespit edildi. Bu reklam alanlarından sadece 36’sının kayıtlı olduğu, 189’unun ise korsan olduğu belirlendi. Korsan reklam panolarının kayıt altına alınacağı ve yine Kültür A.Ş. bünyesine verileceği öğrenildi.

Editör: Hatice İçke