Olay, Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Hisarcık Mahallesi’ndeki evinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan 79 yaşındaki Mehmet Başoğlu’nun yakınları, durumdan endişe ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım talebinde bulundu. Yapılan ihbar üzerine kayıp yaşlı adamı bulmak için arama kurtarma çalışması başlatıldı. AFAD Arama Kurtarma Timi, ANDA, Yesevi Derneği, NAFAD, Nazilli İlçe jandarma Komutanlığı ekipleri ve Komando timi, Büyükşehir Belediyesinden Köpekli Arama Kurtarma Ekibi, yaşlı adamı arama çalışmalarına katıldı. Bir hafta süren çalışmalar sonucunda herhangi bir ize rastlanmadı.

1 Haftadir Araniyordu Mezarliktan Gelen Koku Sayesinde Bulundu

ELİNİZDEN DÜŞMEYECEK BİR KİTAP : BEDEN NEDİR NASIL KULLANILIR? ELİNİZDEN DÜŞMEYECEK BİR KİTAP : BEDEN NEDİR NASIL KULLANILIR?

“Mahalle Mezarlığında Ölü Olarak Bulundu”

Dün akşam saatlerinde mahalle mezarlığından kötü kokular geldiğini ifade eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri, yaptıkları çalışmada otlar arasında bir erkek cesedi buldu. Yapılan incelemede cesedin bir haftadır kayıp olarak aranan 79 yaşındaki Mehmet Başoğlu’na ait olduğu tespit edildi. Yaşlı adamın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.