Olaylar, dün akşam saatlerinde Ankara, Keçiören ilçesinin farklı mahallelerinde yaşandı. Alınan bilgilere göre 16 yaşındaki A.A., yolda husumetlisiyle karşılaştı. Husumetlisi ile tartışan A.A., tartışmanın ardından bıçakla saldırdı. Olayın ardından ağabeyi M.A.A ve yanında 4 kişiyle birlikte bir taksiye bindi. Taksi şoförü O.Ç., şahısların kendini gasp edeceğinden şüphelenerek taksi durağındaki arkadaşlarından telsizle yardım istedi. Taksi şoförü O.Ç.'nin yardım istemesi sonrasında taksiden inip kaçan şahıslar daha sonra taksi durağını arayarak tehdit etti. 

Yapılan telefon görüşmesinin ardından 16 yaşındaki A.A. ve ağabeyi M.A.A. taksi durağını bastı. Yanında getirdikleri pompalı tüfekle durağa saldırı yapan şahıslar, M.D. ve o sırada durakta bulunan R.D.'yi yaraladı. Olaydan panikleyerek kaçmaya çalışan taksi sürücüleri A.Y. ve T.C. ayak bileklerini kırdı. Ağabey ile kardeşi saldırının ardından geldikleri taksi ile olay yerinden ayrıldı.

Ağabeyini de Bıçakladı

Saldırılarına devam eden A.A., ağabeyi ile gittiği başka bir yerde, başka bir husumetlisi olan U.İ. ile karşılaştı. Kavga ettiği husumetlisini bıçaklayan A.A. ile ağabeyi olay yerinden uzaklaşarak arkadaşlarının yanına gitti. Y.G. isimli alkollü bir kişinin arkadaşlarına küfür ettiğini öğrenen A.A., ağabeyi ile birlikte Y.G.’nin yanına gitti. Yanında getirdiği bıçakla Y.G.’yi de yaralayan A.A., olay yerinden kaçtıktan sonra bu kez de ağabeyi M.A.A. ile tartışmaya başladı. Gün boyunca yaşanan olaylar sebebiyle kavga eden iki kardeşten A.A., ağabeyi M.A.A.’yı da bıçakladı.

16 Yaşındaki Suç Makinesi Yakalandı

Kadınların aşkta tercihi zeki erkekler Kadınların aşkta tercihi zeki erkekler


Art arda gelen ihbarlar üzerine harekete geçen polis ekipleri, 3 saat içerisinde karıştığı 5 farklı olayda 6 kişiyi yaralayan, iki kişinin de dolaylı yoldan yaralanmasına neden olan A.A.’yı suç aleti tüfek ve bıçak ile birlikte kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Yaralanan toplam 8 kişi ise ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevre hastanelere nakledildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, olaylarla ilgili soruşturmanın devam ettiği aktarıldı.