Adana'da 14 Şubat Sevgliler Günü'nde canice öldürüldüğü ortaya çıkan 19 yaşındaki İpek Akgül hakında şok eden detaylar ortaya çıktı. 20 yaşındaki Yaşar Bulut, 14 Şubat'ta Adana Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, 19 yaşındaki sevgilisi İpek Akgül'ü kendini aldattığı gerekçesiyle öldürdüğünü ve gömdüğü ihbarında bulundu.

Adana Emniyeti'ne bağlı cinayet büro ekipler, geniş bir araştırma başlattı. Cinayet büro ekipleri 20 yaşındaki Yaşar Bulut'un kiraladığı aracın GPS koordinatlarına göre araştırma yaptı. Adana'nın Yumurtalık ilçesine bağlı Asmalı Mahallesi bir evin bahçesini gösteren koordinatlar doğrultusunda ceset arama çalışmaları yapıldı. Emniyet ekiplerinin köpeği Asena, toprağa gömülü olan İpek'in cansız bedenini buldu.

19 Yasindak Ipek Tetikci 2

İpek Daha Önce Birini Vurmuştu

Cinayet büro ekiplerinin yaptığı geniş çaplı çalışmada İpek'in ölümünden 3 gün önce sosyal medyada tanıştığı 22 yaşındaki E.A.'yı duş aldığı esnada 3 yerinden vurduğu ortaya çıktı. E.A. ifadesinde ;"İnternette tanışıp, yakınlaştık ve evimde buluştuk. Bir neden yokken duş aldığım sırada beni vurdu" dedi.

İpek'i Tetikçi Olarak Tutmuşlar

İpek'in öldürüldüğü gece araçta yalnız olmadığı, yanında eski sevgilisi Ahmet Albayrak ve arkadaşı Mehmet Görgün'ün olduğu ortaya çıktı. Sorguya alınan katil Yaşar Bulut;"Aslında ben kızı tanımıyorum. Yanımda İpek'in asıl sevgilisi Ahmet ve arkadaşı Mehmet vardı. Kızı öldürmemi istediler. Bana cezaevinde bakacaklarını söylediler" ifadesinde bulundu.

Cinayet büronun yaptığı çalışmalar kapsamında Ahmet Albayrak ve Mehmet Görgün'ün husumetli olduğu E.A.'yı öldürmek için 19 yaşındaki İpek'i tuttukları belirlendi.

TÜRKİYE’NİN UZAYDAKİ GARANTİSİ TÜRKSAT 6A TÜRKİYE’NİN UZAYDAKİ GARANTİSİ TÜRKSAT 6A

Zanlılar Tutuklandı

Yapılan operasyonlar kapsamında İpek'in eski sevgilisi Ahmet Albayrak, Mehmet Görgün ve katili evde saklayan abisi Aziz Bulut polis ekipleri tarafından göz altına alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklandı.