GENÇ SPORCULAR BAŞKAN SEMİH DERE'Yİ ZİYARET ETTİ GENÇ SPORCULAR BAŞKAN SEMİH DERE'Yİ ZİYARET ETTİ

İstanbul, dünya kick boksunun en prestijli etkinliklerinden biri olan 9. Turkish Open Dünya Kick Boks Kupası'nda Denizli Self Control Fight Academy'nin öğrencileri, K1 branşında büyük bir başarıya imza attı. Denizli merkezli kulübün öğrencileri, kendi kategorilerinde gösterdikleri üstün performanslarla adlarından söz ettirdi.

Turnuvada, Afra Erkan, Fehmi Yalçın, Yağmur Denizli, Esmanur Ongun, Uğur Evren Karakuş ve Süleyman Karaduman gibi sporcular, K1 branşında kendi kategorilerinde üst sıralara yerleşerek kulüplerini gururlandırdı. Afra Erkan, şampiyonluk unvanını kazanırken, diğer öğrenciler üçüncülük derecelerine layık görüldü.

9 Turkish Open Dunya Kick Boks Kupasina Denizli Damgasi

Kulüp antrenörü Gökhan Denizli, öğrencilerinin bu başarısının ardında yatan emek ve disiplin için gurur duyduğunu belirtti. Ayrıca, öğrencilerinin K1 branşı performanslarının, kulübünü ve Denizli şehrini uluslararası alanda temsil etme fırsatı yakalaması açısından önemli olduğunu vurguladı.

Sponsor Bulamadan Başardılar

Ancak, kulübün bu kadar başarılı olmasına rağmen sponsorluk bulamadığını dile getirdi. Özellikle genç sporcuların daha fazla desteklenmesi ve uluslararası alanda başarıların devam etmesi için sponsorluk desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Self Control Fight Academy, dünya kupası dereceleriyle adından söz ettirmeye devam ederken, öğrencileri de kick boks dünyasında gelecek vadeden isimler olarak dikkat çekiyor.

Editör: Haber Merkezi