ÇİFTÇİ KARDEŞLER GÜNGÖR ÇİFTÇİ İÇİN LOKMA DÖKTÜRDÜ ÇİFTÇİ KARDEŞLER GÜNGÖR ÇİFTÇİ İÇİN LOKMA DÖKTÜRDÜ

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, Nagihan, Nefise ve Aleyna arasında çıkan tartışma ortalığı kızıştırdı. Nagihan, Aleyna Kalaycıoğlu'nu sert bir şekilde ittirdi. Olay sonrasında sinirlerine hakim olamayan Acun Ilıcalı ; "Bu kıza yaptıklarınız oldu mu şimdi? Kahkahalar atıyorsunuz, yarışmacı bir kızı ağlattınız. Bu programda sizin hakkınızda kimse konuşmayacak mı? Siz ne istiyorsunuz, ne istiyorsunuz. Rahat durulamıyor mu bu programda ne battı size" dedi.

Tartışma Konsey Alanında Çıktı

Nagihan konsey alanında Aleyna Kalaycıoğlu'na "Bütün erkekleri dolduruyorsun" diyerek tartışma başlattı. Aleyna cevap olarak  "Neyi dolduruyorum, takımı ilk satan sensin" deyince, Nagihan sinirlerine hakim olamayarak  "Ya sus be sus, sarı yılan" diyerek Aleyna'yı sert bir şekilde itti. 

Olayın ardından Acun Ilıcalı ateş püskürdü. Ilıcalı, "Bu kıza yaptıklarınız oldu mu şimdi? Kahkahalar atıyorsunuz, yarışmacı bir kızı ağlattınız. Durun diyorum duramıyorsunuz. Hepimize yazıklar olsun. Böyle bir şey olur mu ya. Oy kullanırken kızı itiyorsun. Bu programda sizin hakkınızda kimse konuşmayacak mı? Siz ne istiyorsunuz, ne istiyorsunuz. Her gün olay çıkartıyorsunuz. Kız ağlayarak gitti şimdi. Ne istiyorsunuz, kavga mı kaos mu ne istiyorsunuz" ifadelerini kullandı. Sİnirinden sandalyeyi deviren Acun Ilıcalı, alanı terketti.

Editör: Haber Merkezi