AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, Ak Parti’nin 23. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Umudun, İstikrarın, İcraatın adı AK Parti 23 Yaşında! Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde “Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak” düsturu ile millete hizmet için yola çıkan AK Parti’mizin 23. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Milletimizle birlikte el ele, gönül gönüle nice senelere” dedi.

Partisinin kuruluş yıl dönümü ile ilgili olarak gazetemize özel açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul AK Parti’ye geçmişten bugüne hizmet eden herkese teşekkür ederek açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  “AK Parti, sadece bir siyasi parti değildir. AK Parti; Davadır, vefadır, sevdadır, millettir, Türkiye'dir. AK Parti; Türkiye'ye çağ atlatan, tüm vesayetleri yıkan, bağımsızlık ve demokrasi destanı yazan millet iradesinin ta kendisidir. Allah'ın takdiri, milletimizin duası ve desteği ile Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 22 yıldır aralıksız milletimizin ve devletimizin hizmetinde olan AK Parti’miz, inşallah daha nice yıllar halkımızın teveccühü ile başarıyla ülkemize ve milletimize hizmet etmeyi sürdürecektir.

AK Parti; Geride bıraktığımız 22 yılda ülkemizi nasıl her alanda büyütmüş ve güçlendirmiş ise, 2053 ve 2071'e giden süreçte de Hakk'a ve halka hizmet yolundan sapmadan aynı iradeyi ortaya koymaya devam edecektir.

HIZLI VE KALİTELİ HİZMET İÇİN ARAÇ PARKURU YENİLENİYOR HIZLI VE KALİTELİ HİZMET İÇİN ARAÇ PARKURU YENİLENİYOR

14 Ağustos 2001 tarihinde halkımıza hizmet etmek için nasıl bir anlayış, vizyon ve heyecan ile yola çıktıysak bugün de aynı noktadayız. Yeniden büyük ve güçlü Türkiye için, milletimizle omuz omuza, birlik ve beraberlik içerisinde, demokrat, reformcu, yerli, milli, Türkiye'nin ve Dünya üzerindeki bütün mazlumların partisi olan AK Parti'mizle nice yıllara” ifadelerine yer verdi.

Editör: Bülent Çakır