9 Haziran tarihinde yapılan Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda Aziz Yıldırım'ı geride bırakarak 3. kez başkan olan Ali Koç, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli kulübün bayram kutlamasında konuşan Koç, ezeli rakipleri Galatasaray'ın başkanı Dursun Özbek ve teknik direktör Okan Buruk hakkında sert söylemlerde bulundu.

Ali Koc Sert Konustu Patolojik Vaka Baskan Orgut Kirintisi Hoca

“Patolojik Vaka Başkan, Örgüt Kırıntısı Hoca”

Ezeli rakipleri Galatasaray'a sert sözlerle yüklenen Ali Koç, “Fenerbahçe büyük bir camia. Ligler biter, kulüpler, yöneticiler işlerine, yeni sezon planlanmasına bakarlar. Sakin bir döneme girmiş oluruz ama bir rakibimiz var ki patolojik vaka başkanı, örgüt kırıntısı hocası, her konuştuklarında Fenerbahçe'yi dillerinden düşürmezler” ifadelerini kullandı.

YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYESPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYESPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Ali Koc Sert Konustu Patolojik Vaka Baskan Orgut Kirintisi Hoca2

"Bizden Haber Bekleyin"

Jose Mourinho ve transferler hakkında da açıklamalarda bulunan Ali Koç, “Hocamız 2-3 güne geliyor. Gittiğinden beri çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Gazetede çıkan haberlere itibar etmeyin. Hiçbir şeye itibar etmeyin, bizden haber bekleyin. Transfer piyasası daha hareketli bile değil. Biz sakin ve dingin bir şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Bizden haber bekleyin, inanmaya devam edin” şeklinde konuştu.