9 günlük Kurban Bayramı tatili için memleketlerine gidecek olan vatandaşlar araç kiralamaya başladı. Kurban Bayramı için tatil planı yapanlarda tatil beldelerinde kullanmak üzere gidecekleri şehirlerden araç kiralama yapıyorlar.9 günlük Kurban Bayramı için verilen idari izni değerlendirecek olanlar taşıt ihtiyaçlarını rent a carlara giderek ya da online işlem şeklinde yapabiliyorlar.

  “Dolandırılmamak İçin Güvenilir Firmaları Tercih Edin!”

Bayram tatilinin zehire dönüşmemesi için araç kiralama firmaları vatandaşları uyarıyor. Vatandaşların araç kiralarken dikkatli olmaları konusunda tavsiyelerde bulunan rent a car çalışanı Hamza Cabbar : “müşteriler araç kiralarken her önüne gelen siteden işlem yapmasınlar. Tamamen güvenilir, tanıdıkları daha önce alışveriş ettikleri firmaları tercih etsinler. ”dedi.

GENÇ VE SEVİLEN ESNAF DÜNYA EVİNE GİRDİ GENÇ VE SEVİLEN ESNAF DÜNYA EVİNE GİRDİ

“Paranız Çöp Olmasın !”

Dolandırıcıların bayram öncesinde de iş başında olduğunu belirten Cabbar vatandaşları kiralayacakları araç için aracı teslim aldıktan sonra ödeme yapmaları konusunda uyardı. İnternetten ya da sosyal medya üzerinden yapılan alışverişlerde birçok kişinin dolandırıldığına dikkat çeken Cabbar: “ bayram önü paranız cep olmasın. Tatiliniz zehire dönüşmesin. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde ödeme yaparken çok dikkatli olun. Kurumsal firma kullanmaya özen gösterin. İmza atacağınız evrakları okuyun ”diyerek araç kiralayacak olanlara tavsiyelerde bulundu.

“Kiralık Araç Kalmadı”

  9 günlük tatil araç kiralama firmalarının yüzünü güldürdü. Denizli’de araç kiralama firmasında çalışan Hamza Cabbar kendi çalıştığı yerde kiralanacak aracın kalmadığını söyledi. Firma bünyesinde 40 araç olduğunu bildiren Cabbar: “şuan elimizde araç kalmadı. Bu bayram bize bereketli geldi. Umuyorum ki diğer rent a carcı arkadaşlarımın elinde de araç yoktur. Çünkü kiralama işlemlerini önceden yaptık. Hatta bazı müşteriler bugünden araçları teslim almaya başladılar. “dedi.