Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde internette en çok aratılanlardan biri de “bayramda kargolar açık mı?” sorusu oldu.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU ÇİVRİL’İ ZİYARET ETTİ DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU ÇİVRİL’İ ZİYARET ETTİ

Ramazan Bayramı tatilinin idari izin kapsamında 9 gün olması nedeniyle merak edilen ve internette araştırılan konu başlıkları, “Kargolar bayramda açık mı? Kargolar 9 günlük tatilde ne zaman açık? Kargolar bayramda kaça kadar açık? Kargolar arefe günü dağıtım yapacak mı? Arefe günü kargolar açık mı? Hangi kargolar kaça kadar açık? Kargolar bayram tatiline ne zaman çıkıyor?” oldu.

Ramazan Bayramı tatili öncesi banka, eczane, noter gibi işletmeler yarım gün hizmet verecek.

Arefe Günü Ve Bayramda Kargolar Açık Mı2Bayram sebebi ile alışveriş yapanlar veya daha öncesinde internet alışverişi yapmış olanlar, arefe günü ve Ramazan Bayramı’nda kargo dağıtımı olup olmadığını araştırıyor. Ancak 9 güne çıkarılan idari izin sadece memurları kapsadığı için aslında tam olarak 9 gün tatil demek yanlış oluyor. Buna göre; özel firmalar ve şirketler açık olmaya devam edecek.

Arefe Günü Ve Bayramda Kargolar Açık Mı1

8 Nisan’da Kargolar Açık Mı?

Kamu kurum ve kuruluşları 9 günlük izin kapsamında 8 Nisan Pazartesi günü kapalı olacak. PTT Kargo’da devlet kurumu olduğundan 8-9 Nisan’da hizmet veremeyecek. Ancak Yurtiçi, MNG, Sürat, UPS, Aras ve diğer özel kargolar arefe günü yarım gün çalışmaya ve teslimat yapmaya devam edebilir. Kargo bekleyen vatandaşlar hizmet bekledikleri kargo firmalarının müşteri hizmetlerine ulaşarak bayram öncesi teslimat olup olmayacağı ile ilgili şubenin belirlemiş olduğu özel bir durum var mı öğrenebilir.