Eleme usulüyle yapılan yarışlarda finale kadar yükselen atlar, birincilik için kıyasıya mücadele etti. Üç farklı kategoride düzenlenen final yarışlarının ardından birincilik kazanan atların binicileri, Türk bayrağı ile sahada gururla tur attı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada seçim döneminde Konak Mahallesi'ne geldiklerinde amatör olarak düzenlenen bu yarışlara tanık olduklarını belirtti. O dönem bu etkinliği daha geniş kapsamlı olarak düzenleme sözü verdiklerini ifade eden Çavuşoğlu, “Bugün bu sözü yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. CHP belediyeciliği olarak, kadınların mutlu olduğu, çocukların güvende olduğu, üretenin hakkını aldığı ve insanların birlikte keyifli vakit geçirebildiği bir Denizli yaratmak için çalışıyoruz,” dedi.

Baklan At Yarışları

Çavuşoğlu, konuşmasının sonunda yarışlara katılan tüm yarışmacılara ve etkinliği izlemeye gelen vatandaşlara teşekkür etti. Rahvan At Yarışları, Konak Mahallesi'nde unutulmaz anlara sahne oldu.

ÇİVRİL’DE KAYBOLAN YAŞLI ADAMDAN ÜZÜCÜ HABER GELDİ ÇİVRİL’DE KAYBOLAN YAŞLI ADAMDAN ÜZÜCÜ HABER GELDİ

Baklan Rahvan At Yarışı

Baklan İlçesi Konak mahallesinde düzenlenen 1. Rahvan At Yarışmalarına Ege Bölgesinden çok sayıda at yetiştiricisi ve yarışmacı katılırken sabah saatlerinde başlayan yarışmaları baklan başta olmak üzere çevre ilçe ve illerden yüzlerce spor ve yarış sever takip etti.

Muhabir: Nihat Kaplan