ÇİVRİL BELEDİYESİ ACİL ARSA ARIYOR ÇİVRİL BELEDİYESİ ACİL ARSA ARIYOR

Dört gün sürecek Çivril Uluslararası Elma Tarım ve Kültür festivalinde hazırlıklar tamamlandı. Hükümet ve Uşak Caddelerine kurulacak olan stantları hazırlayan katılımcılar festivalin açılış saatini beklemeye başladı. Festival sokağını gezen ve çalışmaları yerinde inceleyen CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş, Çivril’in hasret ve özlemle beklediği bir festival hazırladıkları için Çivril Belediyesine teşekkür etti. Uzun bir aradan sonra CHP yönetiminde bir festival yaşanacağına dikkat çeken CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş “ bu yıl düzenlenecek olan festivalimizin hazırlanmasında Çivril Belediyesi büyük emek harcadı. Festivalin paydaşları ile güzel bir içerik hazırlandı. Çivril uzun yıllardır bu kadar dolu ve kaliteli bir festival görmemişti. Bu anlamda festivalin hazırlanmasında büyük emek harcayan Başkanımız Semih Dere ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

CHP düşüncesi ile festivalin belediye bütçesine yük olmadan hazırlanmasının da büyük bir başarı olduğuna dikkat çeken Başkan Bedri Ataş “son yıllarda büyük bütçe ve harcamalarla yapılan festival bu yıl Belediye bütçesinden para harcanmadan yapılacak. Bunda Başkanımız Semih Dere ve CHP düşüncesinin katkısı çok büyük. Biz CHP olarak Çivril’in olana sahip çıkmaya ve korumaya geldik. Bunun için harcama konusunda kılı kırk yararak hareket ediyoruz. Başkanımız Semih Dere dört gün sürecek festivali belediye bütçesinden bir kuruş harcamadan yapacak” dedi. 

Festivalde CHP olarak stant açacaklarını belirten Başkan Ataş “İlçe Gençlik Kolları başkanımız Hüseyin Özgür önderliğinde partimiz festivalde stant açacak. Tüm Çivrillileri ve gönül dostlarımızı standımıza bekleriz” dedi.

Editör: Bülent Çakır