Çivrilli Yaşlı adam 4 gündür aranıyor Çivrilli Yaşlı adam 4 gündür aranıyor

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi bugün Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu önderliğinde bir araya geldi. Belediye Başkanları ve meclis üyelerinin katılım gösterdiği toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.  

Cankurtaranin Trafik Sorunu Buyuksehir Meclisinin Gundeminde1

Gündem maddelerine geçilmeden önce Başkan Çavuşoğlu, bayram süresi boyunca sürücülere zor anlar yaşatan Cankurtaran mevki hakkında da açıklamada bulundu. Karayolları ve Denizli Valiliği ile gerekli görüşmeyi yaptıklarını, Denizli Belediyesi personellerinin alana sokulmadığını ve gerekli işlemlerin pazartesi itibariyle yapılacağını söylenen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu konuyla ilgili açıklamada bulundu. 

Cankurtaranin Trafik Sorunu Buyuksehir Meclisinin Gundeminde2Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, toplantıda , “Her bayram Denizli'nin kaderi olamaya başladı. Bu konuyla ilgili Sayın Valiyle ve Karayolları şube müdürlüğü ile bir görüşme gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 kilo metrelik bir alanın sıkıntılı olması sebebiyle bu yolu tamamlayamadıklarını söylediler. Biz de o gün o yoldan geçen 20 binden fazla aracın her birinin 3-4 saat bu çileyi çektiğini, bu sorunun önceden görülüğünü ve birazcık fazla mesai ile bu sorunun çözülebileceğini böylece Denizli halkının bu çileyi çekmeyeceğini ifade ettik. Fakat nedense ısrarlı görüşmelerimize rağmen karayolları bu anlamda herhangi bir adım atma teşebbüsünde bulunmadı. Gerekirse personellerimizi görevlendirebileceğimizi söyledik. Geçici bir süreyle de olsa bu yolun faaliyete alınmasıyla çekilen bu çilenin son bulacağını ifade ettiğimizde de bu anlamda bir şey yapamayacaklarını söylediler. Bunun üzerine kendi fen işlerimizi talimat verdik. Karayolları ise kesinlikle buraya bizim ekiplerimizi sokmayacaklarını, o yolu kullanılabilir hale getirsek de o yolu kullandırmayacaklarını söylediler. Bizde onlara, bu süreçten sonra Denizli halkının çekeceği her çileyi, karşılaşacakları her sorunu herkes tarafından bilinir hale getireceğimizi ve kamuoyu oluşturacağımızı söyledik. Pazartesi itibariyle gerekli işlemleri yapacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Cankurtaranin Trafik Sorunu Buyuksehir Meclisinin Gundeminde3