31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk defa Çivril Beleidyesi ve  Çivril CHP İlçe örgütünü ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu partililerle bir süre sohbet etti. Parti binasında İlçe Başkanı Bedri Ataş ve ilçe yöneticileri tarafından karşılanan Başkan Çavuşoğlu, ilçe örgütü toplantı salonunda değerlendirmelerde bulunarak partileri dinledi.

STRATEJİK PLANI HEP BİRLİKTE OLUŞTURALIM STRATEJİK PLANI HEP BİRLİKTE OLUŞTURALIM

452867708 10160440950584397 4318499601734990348 N

Çivril’i ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu CHP İlçe Örgütü ve Çivril belediyesini ziyaret etti. Çivril ziyaretinde pazaryerini de dolaşan Başkan Çavuşoğlu vatandaşlarla sohbet ederek pazarcı esnafına hayırlı işler diledi. Çivril programına CHP İlçe örgütü ziyareti ile başlayan DBB Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu parti binasında partililere Büyükşehir belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Burada yaptığı konuşmada seçim döneminde verdikleri tüm sözleri yerine getireceklerini belirten başkan Çavuşoğlu “benim adıma rahat rahat söz verebilirsiniz. Seçim sürecinde yapacağız dediğimiz her şeyi bu yıl içinde yetiştiremesek bile 2025 yılı içinde yapacağız” dedi.

Çivril programının ikinci kısmında Çivril Belediyesini ziyaret eden DBB Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu Çivril Belediye Başkanı Semih Dere ve Çivril belediye Meclis üyeleri ile bir süre toplantı yaptı. Başkan Dere’ye çalışmalarında başarı ve kolaylık dileyen DBB Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu daha sonra Çivril Belediyesi tarafından organize edilen Aşure hayrına katıldı.

452937358 10160440973284397 1521512239905996057 N

Çivril programında pazaryeri ziyareti de yapan DBB Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu Pazar esnafı ile sohbet etti. Pazaryerinde alışveriş yapan vatandaşlarla da konuşan Başkan Çavuşoğlu fotoğraf çektirmek isteyen çocuklarla hatır fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Çivril programında Işıklı Millet Bahçesini de ziyaret eden Başkan Çavuşoğlu bahçenin ve sosyal tesislerin açılması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Çivril programında Yeşil Çivril Belediyespor store mağazasını da ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu hayırlı olsun temennilerini ileterek Yeşil Çivril Belediyespora BAL müsabakalarında başarı diledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu Çivril programında son olarak Çıtak mahallesini ziyaret etti. Çıtak mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çavuşoğlu ve beraberindekiler kahve ziyaretleri yaptı. Bir süre kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden DBB Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu Çivril’den ayrıldı.

Editör: Bülent Çakır