CHP İLÇE BAŞKANI ATAŞ’DAN CHP'NİN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI CHP İLÇE BAŞKANI ATAŞ’DAN CHP'NİN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, Karabedirler ve Özdemirci Mahallesi'ni ziyaret etti. Bedri Ataş, ziyaret sırasında mahalle sakinleriyle sohbet etti ve misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti. CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş’ın Karabedirler ziyaretinde ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Meclis üyesi İhsan Caran ve Adem Alan da eşlik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş yüz yüze iletişim kurmak ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla mahalle ziyaretlerine başladı. Ziyaretler kapsamından Karabedirler ve Özdemirci mahalleleriniz ziyaret eden Başkan Ataş ve beraberindekiler mahalle sakinleri ile sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Mahalle ziyaretlerinin iletişim ve siyasetin vazgeçilmezi olduğunu belirten İlçe Başkanı Bedri Ataş sosyal belediyecilik ve CHP politikalarını anlatmak için mahalle ziyaretlerinin aralıksız devam edeceğini belirtti. Başkan Ataş ziyaretler ile ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede “mahalle ziyaretlerinde hem vatandaşlarımızla hem de muhtarlarımızla bir araya gelerek, sorunları yerinde tespit etme ve çözüm üretme odaklı çalışmalar yürütüyoruz. Sadece seçim döneminde değil her zaman mahallelerimizde olmaya devam edeceğiz. İstek ve talepleri alacağız” dedi.

Ziyaretlerin öneminden bahseden ve verimli geçtiğini belirten İlçe Başkanı Bedri Ataş “mahalle ziyaretleri, halkımızla iç içe olmanın, onların dertlerini ve isteklerini doğrudan dinlemenin en etkili yollarından biri. Belediye Başkanımız Semih Dere mahalle buluşmaları ile bu ihtiyaca büyük oranda cevap veriyor, bizde ilçe örgütü olarak mahalle ziyaretlerimizi yapacağız, sorunlara ve taleplere kaynağında çözüm üreterek Çivrillilere daha güzel ve yaşanabilir modern bir kent ve yaşam sunma hedefini kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Bedri Ataş Mahalle Ziyaretleri

Mahalle ziyaretlerinin Karabedirler mahallesinden başladığını ve Özdemirci Mahallesi ile devam ettiğini belirten İlçe Başkanı Ataş “yönetim kurulu üyelerimiz ve Meclis üyemiz İhsan Caran ile Karabedirler mahallemizi ziyarette bulunduk. Sohbetlerinden, ilgilerinden ve misafirliklerinden dolayı başta Karabedirler Mahallesi muhtarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkürü borç biliriz. İkinci ziyaretimizi Özdemirci mahallemize meclis üyemiz Adem Alan ile birlikte yaptık. Samimi ve verimli bir toplantı oldu. Özdemirci halkımıza teşekkürlerimizi iletmek istiyorum bizleri büyük bir samimiyet ve içtenlikle ağırladılar. Bundan sonra ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

Muhabir: Nihat Kaplan