Çalışma ziyareti kapsamında Çivril’i ziyarete den CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum Çivril ziyaretine CHP Çivril İlçe Örgütü ile başladı. Parti binası önünde İlçe Başkanı bedri Ataş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan İL Başkanı Horzum, parti binasında partililer ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Partililere genel ve yerel siyaset hakkında bilgiler aktaran İl başkanı Ali Osman Horzum örgüt ve parti üyeleri olarak seçime hazır olmaları gerektiğini belirtti.

Daha sonra parti yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşen CHP İl başkanı Ali Osman Horzum, Denizli ve İlçelerde yürütülen çalışma ve faaliyetler hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi. Yönetim kurulu üyelerinin soru ve taleplerini cevaplayan Başkan Horzum, CHP’nin genel seçimlerde iktidara yürüyeceğini belirterek tüm üyelerin her zaman olduğu gibi özveri ve büyük bir gayretle çalışması gerektiğini ifade etti.

Çivril ziyaretinin ikinci durağında Çivril Belediyesini ziyarete den Başkan Horzum, Çivril Belediye Başkanı Semih Dere ve Belediye personeli tarafından belediye merdivenlerinde karşılandı. CHP İl başkanı Ali Osman Horzum’u makam odasında ağırlayan Başkan Semih Dere Çivril’de yürütülen belediye faaliyetleri ve çalışmalar hakkında İl başkanı Ali Osman Horzum’a bilgi verdi.  Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Semih Dere, CHP il Başkanı Ali Osman Horzum’a hediye ve çiçek takdim etti. Ziyaretten sonra bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Semih Dere “CHP Denizli İl Başkanımız Sn. Ali Osman Horzum’u belediyemizde ağırlayarak, ilçemizdeki çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Değerli Başkanımıza, nazik ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ali Osman Horzum Çivril Ziyaret

TBMM GRUP BAŞKANVEKİLİ GÜLİZAR BİÇER KARACA BELEDİYE BAŞKANI SEMİH DERE'Yİ ZİYARET ETTİ TBMM GRUP BAŞKANVEKİLİ GÜLİZAR BİÇER KARACA BELEDİYE BAŞKANI SEMİH DERE'Yİ ZİYARET ETTİ

CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum Çivril Belediyesi ve CHP Çivril İlçe Örgütü ziyaretlerinin ardından Çivrilli muhtarlarla bir araya geldi. Ali Osman Horzum Çivril ziyareti kapsamında belediye Meclis üyeleri ile de bir toplantı yaptıktan sonra Çivril Belediye Başkanı ve meclis üyeleri ile birlikte mahalle ziyaretleri yaptı. Başkan Horzum mahalle ziyaretlerinin ardından Çivril’den ayrıldı.

Editör: Bülent Çakır