Denizli'de orman yangınları, şehrin çeşitli ilçelerinde etkisini sürdürdü. Dün CHP İl Başkanlığının bayramlaşma programında çıkan yangınlarla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı Denizli’nin en kurak illerden biri olduğunu belirterek “bu yazı başka yangınlar olmadan geçiririz diye temenni ediyorum” dedi.  

Denizli’de dün öğle saatlerinde Babadağ ilçesine bağlı Mollaahmet, Yeniköy ve Kelleci mahallelerinde, Tavas ilçesine bağlı Nikfer Mahallesi, Kale ilçesi Köprübaşı mevkii, Pamukkale ilçesine bağlı Cankurtaran Mahallesi’ndeki ormanlık alana yıldırım düşmesi sonucu, Çal’a bağlı Akkent, Acıpayam’a bağlı Kelekçi, Honaz’a bağlı Kocadere ve Pamukkale’ye bağlı Kınıklı mahallelerinde orman yangınları çıktı. 

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ise dün gerçekleşen CHP İl Başkanlığının bayramlaşma programında çıkan yangınlarla ilgili açıklamalarda bulundu.  

HIZLI VE KALİTELİ HİZMET İÇİN ARAÇ PARKURU YENİLENİYOR HIZLI VE KALİTELİ HİZMET İÇİN ARAÇ PARKURU YENİLENİYOR

“Kazasız Belasız Bir Bayrama Girmeyi Temenni Ediyorum” 

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, “Bayram önü büyük bir mücadele içinde olan itfaiye erlerimize bu büyük mücadele için teşekkür ediyorum gerçekten şu an zor bir görevdeler umuyorum ki en kısa sürede geceye varmadan 3 ilçemizde devam eden yangının söndürüleceğini umut ediyorum. Kazasız belasız bir bayrama girmeyi temenni ediyorum. Oradaki itfaiye erlerimizin canından önemli hiçbir şey yok. O yüzden itfaiye teşkilatımıza, müdürlerimize, erlerimize Allah kolaylık versin diliyorum” açıklamasında bulundu.  

Denizli En Kurak İllerden Biri  

Vekil Arpacı, “Orman yangınları önemli susuzluğun ve kuraklığın çok yoğun olduğu illerden bir tanesindeyiz. Kuraklık haritasında en koyu illerden bir tanesi de ne yazık ki Denizli ve bu orman yangınları da bitmezse önümüzdeki senelerde daha kurak yazların, daha kurak senelerin bizi beklediği anlamına geliyor dolayısıyla umarım bu son olur. Bu yazı bir daha yangın olmadan geçiririz diye temenni ediyorum” dedi.  

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli