Geçirdiği rahatsızlık sonrasında tedavisinde evinde devam eden CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca dinlenme sürecinde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Kentin farklı kesimlerinden çok sayıda ziyaretçi kabul eden Karacının son ziyaretçileri CHP Çivril Belediye meclis üyesi Nuri Özen ve eşi oldu. Karaca’yı evinde ziyaret eden Özen çiftçi bir süre Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ile sohbet ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

DENİZLİ'DE MUHTARDAN ALKIŞLANACAK HAREKET DENİZLİ'DE MUHTARDAN ALKIŞLANACAK HAREKET

CHP Denizli Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca evinde gerçekleşen ziyaret sonrasında Nuri Özen ve eşine teşekkür etti. Karaca sosyal paylaşım sitesindeki kişisel syfasından yaptığı paylaşımda “Geçirmiş olduğum ameliyat sonrası ziyaretime gelen Çivril Belediye Meclis üyemiz sevgili yoldaşım TC Nuri Özen kıymetli eşi Sevinç Sakarya Özen’e teşekkürlerimle” ifadelerine yer verdi.

CHP Çivril Belediye Meclis üyesi Nuri Özen, Gülizar Biçer Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Denizli şube başkanlığı yaptığı dönemde ADD Çivril şube başkanı olarak görev yapmıştı. İkilinin yol ve dava arkadaşlığı uzun yıllara dayanıyor.

Editör: Bülent Çakır