Yapılan çalışmalar kapsamında, yolların dar ve bozuk olan kısımları genişletilerek araçların daha rahat geçiş yapması sağlanıyor. Ayrıca, özellikle yağışlı havalarda oluşan çamur, su birikintisi ve kaygan zeminin tarımsal üretimi aksatmaması adına alt yapı çalışmaları da büyük titizlikle yürütülüyor. Yolların düzenli bakımı ve onarımı sayesinde çiftçiler, ürünlerini daha hızlı, güvenli ve sorunsuz bir şekilde tarım alanlarına ulaştırabilecek.

ÇİVRİL’E YAKIŞAN BİR MEYDAN OLACAK ÇİVRİL’E YAKIŞAN BİR MEYDAN OLACAK

Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, yapılan çalışmalar hakkında yaptığı bilgilendirmede; "İlçemizin tarımsal üretim potansiyeli oldukça yüksek. Çiftçilerimizin ürünlerini en kısa sürede pazarla buluşturabilmeleri ve tarım faaliyetlerini aksatmadan sürdürebilmeleri için arazi yollarının bakım ve onarımına büyük önem veriyoruz. Özellikle kış aylarında yağmur ve çamur sebebiyle ulaşım zorluklarının yaşanmasını engellemek adına, yolların dayanıklılığını artırıcı çalışmalar yürütüyoruz. Çiftçilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz." İfadelerini kullandı.

Çb-1

Yapılan bu çalışmalardan büyük memnuniyet duyan bölge çiftçileri ise, sağlanan bu hizmetin tarımsal faaliyetlerini kolaylaştırdığını belirterek Çivril Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Semih Dere’ye teşekkürlerini iletti. Çiftçiler, yolların düzenlenmesi sayesinde tarım alanlarına daha hızlı ve kolay ulaşabildiklerini, bu sayede hem zamandan tasarruf ettiklerini hem de yolların daha güvenli hale geldiğini ifade ettiler. 

Muhabir: Mehtap KAYAOĞLU