1 Temmuz Pazartesi günü yapılan birinci birleşimde görüşülen gündem maddelerinden tamamı oy birliği ile kabul edilirken bir gündem maddesi görüşülmek için komisyona havale edildi.

Temmuz ayı meclis toplantısı Semih Dere başkanlığında Belediye meclis toplantı salonunda yapıldı. İki birleşim iki oturum halinde yapılan meclis toplantısı Başkan Semih Dere’nin gündem dışı konuşması ile başladı. Gündem dışı söz hakkını ilk olarak meclis üyelerine veren başkan Dere, gündem dışı konuşan meclis üyesi olmayınca her meclis toplantısı öncesi olduğu gibi bir aylık çalışma performansı ve yapılan iş ve çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

Başkan Dere’nin gündem dışı konuşmasının ardından meclis gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Temmuz ayının ilk gündem maddesi olan diğer kamu kurum ve kuruluşlarına ait bakım, yapım ve onarım işlerinin yapılabilmesi için başkan Semih Dere’ye yetki verilmesi gündem maddesi oylandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye İle Diplomatik İlişki Sinyali Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye İle Diplomatik İlişki Sinyali

Gündemin birinci maddesinin görüşülmesi sonrasında yapılan oylamada gündem maddesi oy birliği ile kabul edilerek Başkan Semih Dere’ye yetki verildi.

Meclis gündeminde yer alan ‘Çivril Belediyesi Akaryakıt Satış İstasyonu sorumlu önceki Müdür İlhami Yavuz’un temsil ve ilzam yetkisinin iptal edilerek yerine İşletme ve İştirakler Müdürü Ercan Koçak'ın temsil ve ilzam yetkilisi olarak belirlenmesi’ maddesi de meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edilirken belediyeye ait farklı tip, model ve marka araçların trafikten çekme işlemlerinin, Taşınır Mal Yönetmeliği hükümlerine göre düşümü yapılarak satışlarının yapılması ile gündem maddesi görüşülmek üzere plan bütçe komisyonuna havale edildi.

Muhabir: Serap Sofulu