İlki Mayıs ayında Belediye Meclis toplantı salonunda yapılan ‘Vatandaş Buluşması’ mahallelerde devam ediyor. Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği buluşmalarda köyde yaşayan vatandaşlar başkan Dere ve birim müdürlerine köy ve mahallelerindeki eksik ve ihtiyaçlarını aracısız iletme şansı buluyor.

YENİ BAŞKAN YARDIMCISI GÖREVE BAŞLADI YENİ BAŞKAN YARDIMCISI GÖREVE BAŞLADI

Mahalle buluşmalarına İğdir, Koçak ve Karabedirler mahallerin ile başlayan Başkan Semih Dere ikinci buluşma programında Bozdağ, Karahacılı, Reşadiye ve Özdemirci mahallelerini ziyaret etti. Mahalle kahvelerinde vatandaşlar ile bir araya gelen başkan Dere istek talep ve önerileri dinleyerek çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi.

“10 Yıllık AKP döneminde yapılmayan yolu biz yapacağız”

Mahalle ziyaretleri ve vatandaş Buluşması kapmasında ilk olarak Bozdağ mahallesine giden başkan Dere burada kalabalık bir vatandaş grubu tarafından karşılandı. Çocuk ve kadınların da ilgi gösterdiği Bozdağ buluşmasında mahalle sakinleri başkan Dere’den haşere ile mücadele kapsamında yapılan ilaçlamanın daha sık yapılmasını istedi. Mahalle sakinleri Başkan Semih Dere’den mahallelerindeki eksik kalan parke taş döşemelerin de yapılmasını istedi. Başkan Dere mahalle sakinlerinin istediği yolların uzun süredir yapılmadığını belirterek “10 yıldır bir bahane ile ihmal edilen bu yolları inşallah biz yapacağız ve tekrar sizlerin huzuruna çıkacağız” dedi.

Bozdağ mahallesinde vatandaş buluşmasına gelen kadın ve çocukların fotoğraf isteğini de geri çevirmeyen başkan Dere daha sonra Karahacılı ev Reşadiye mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Köy kahvesinde köy halkı ile sohbet eden Dere programının son kısmında Özdemirci mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

“Çivril’in sorunlarını dinlemek için Huzurunuzdayım”

Özdemirci mahallesindeki konuşmasına teşekkür ederek başlayan Belediye Başkanı Semih Dere “Özdemirci mahallemiz her zaman bizim yanımızda oldu bize destek verdi. Sizlere bir kez daha teşekkür ederim. Sizlerin verdiği destek ile Çivril’in seçilmiş başkanı olarak karşınıza geldim. Sizlerin bizlerden istediği, yapılmasını talep ettiği, neden yapılmıyor diye merak ettiği işleri izah etmeye sebeplerini anlatmaya, sizleri dinlemeye geldim” dedi. Başkan Semih Dere’nin konuşmasının ardından mahalle sakinleri okul bölgesindeki rögarların temizlenmesi ve okul etrafındaki yollara kasis yapılmasını istedi. Mahalle sakinlerinin isteklerini not eden Başkan Dere gerekli çalışma ve düzenlemelerin yapılacağı sözünü vererek Özdemirci mahallesinden ayrıldı.

Belediye Başkanı Semih Dere’nin Bozdağ, Karahacılı, Reşadiye ve Özdemirci programına Belediye başkan yardımcısı Tansel Ergut, Belediye Meclis üyeleri, Birim amir ve müdürleri ile Belediye personeli eşlik etti.

Editör: Bülent Çakır