Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Başkanlığı 31 Mart Yerel seçimleri sonuçlarının değerlendirileceği gündem maddesiyle ilçe danışma kurulu toplantısı yapacak. 16 Mayıs Perşembe(bugün) saat 20.00’de Ziraat Odası toplantısı salonunda gerçekleştirilecek olan danışma kurulu toplantısının, açılış konuşmasının ardından basına kapalı ve sadece üyelerin katılımı ile devam edeceği bildirildi.

Danışma Kurulu toplantısı öncesinde toplantı ile ilgili bilgi veren CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş toplantıda yerel ve genel siyaset gündeminin değerlendirileceğini belirtti. Ataş “Danışma kurulumuzda 31 Mart yerel seçim süreci ve aldığımız oyların değerlendirilmesi konusunda örgütümüzle görüş alışverişinde bulunmak ve önerilerini dinleyerek rotamızı üyelerimiz ile birlikte belirlemek istiyoruz. Toplantı neticesinde hazırlayacağımız geniş kapsamlı raporu il başkanlığı ve Genel Merkezimize ileteceğiz” dedi.

YENİ BAŞKAN YARDIMCISI GÖREVE BAŞLADI YENİ BAŞKAN YARDIMCISI GÖREVE BAŞLADI

Toplantının sadece üyelere açık olduğunu belirten CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş “toplantı il başkanlığımız koordinesinde tüm ilçelerde yapılıyor. Toplantı CHP üyeleri, CHP belediye meclis üyeleri yönetim kurulu üyelerimiz ve İl Başkanımız ve il yöneticilerimizin katılımı ile yapılacak” dedi.