19 Mayıs Pazar günü İlçe stadında kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında İlçe spor müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Denizli Çivril İlçe Gençlik Merkezi tarafından Cumhuriyet Meydanında stant açıldı. Merkezde verilen eğitim ve etkinlikler ile tanıtımların yapıldığı stant ve fotoğraf sergisi, genç ve öğrencilerin büyük ilgi gördü.

Etkinlikler Saymakla Bitmiyor

Hafta ve kutlamalar ile ilgili olarak Çivril Gençlik Merkezinden yapılan bilgilendirmede; gençlik haftasının farklı etkinlikler kutlanacağı belirtilerek “15 – 21 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları Cumhuriyet Meydanında yer alan Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunumuyla başladı. Gerek meydanda gerekse tesislerimiz de coşkuyla kutlayacağımız Gençlik Haftası’nın açılışını gerçekleştirdik. Çeşitli etkinliklerle kutlayacağımız bu haftada bir dizi etkinliklerle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. 15 Mayıs Çarşamba günü Atatürk anıtı önünde başlayacak anma ve kutlama programı kapsamında hafta boyunca öğrenciler arası Masa Tenisi, Bocce, Dart, Cirit,Okçuluk, Gülle, Basketbol, Atletizm, Halat Çekme, yarışmaları düzenlenecek” ifadelerine yer verildi.

Civril Genclik Kutlamalarina Hazir 1

KAYMAKAM HASAN AKBULUT KADIN MUHTARLARI ZİYARET ETTİ KAYMAKAM HASAN AKBULUT KADIN MUHTARLARI ZİYARET ETTİ

İlçede eğitim veren tüm okulların katılımı ile İlçe stadında kutlanacak Gençlik Bayramı 19 Mayıs Pazar günü ilçe stadında saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayacak.

Kutlamalar İlçe Gençlik ve Spor müdürünün günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Gençliğe Hitabe ve Gençliğin Ata’ya Cevabının okunmasıyla devam edecek. Öğrencilerin şiir okumasının ardından Şevkiye Özel Fen Lisesi öğrencilerinin hazırladığı Jimnastik, Halk Oyunları, Bayrak gösterilerinin sunumu yapılacak. Anma ve kutlama programı hafta içinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve geçiş töreni ile sona erecek.

Civril Genclik Kutlamalarina Hazir 2