Denizli Büyükşehir Belediyesi çatısı altında bulunan Down cafede eğitim gören ve çalışan özel bireyler, Çivril’i ziyaret etti. Öğretmenleri ve velileri ile bilirlikte Çivril’e gelen özel çocukların ilk durağı Çivril Belediyesi oldu. Çivril Belediye başkan yardımcısı Sinan Genç’i ziyaret eden özel çocuklar başkan Sinan Gneç’ten Çivril hakkında bilgi aldı. Bir süre çocuklarla sohbet eden Başkan Yardımcısı Genç, çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve değerlendirme yapan Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Genç; “ Down sendromlu çocuklarımız ile hayat daha anlamlı, daha renkli ve daha eğlenceli. Ziyaretlerinden ötürü çok memnun ve mutlu oldum.  Çivril Belediyesi olarak, her zaman bu kardeşlerimizin yanlarındayız. Çocuklarımızın hayatını kolaylaştırmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.” şeklinde konuştu. 

Down sendromlu çocukların öğretmen ve velileri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilgi ve alakalarından dolayı Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Genç’e teşekkür etti.

ATA'DAN KALMA 400 YILLIK EVDE UNUTULAN MESLEĞİ YAŞATIYOR ATA'DAN KALMA 400 YILLIK EVDE UNUTULAN MESLEĞİ YAŞATIYOR

Down sendromlu çocuklar belediye ziyaretinin ardından tarihi ve doğal güzelliklere sahip Işıklı Mahallesi ve Byedilli Mahallesini ziyaret etti. özel Çocuklar, öğretmenleri ve velileri Işıklı Millet Bahçesinde hatıra fotoğrafı çektirerek, keyifli dakikalar geçirdi.

Editör: Bülent Çakır