Çivril Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda 77 mahallede çalışmalarını yürüten ekipler; yabani ot, çevre temizliği ve çim biçme işlemlerini gerçekleştiriyor. Çivril Belediye Başkanı Semih Dere’nin talimatıyla hareket eden ekipler, Çivril genelindeki tüm bölgelerde, yeşil alanlar, ana caddeler, ara sokaklar, yol-kaldırım kenarlarında yabani ot temizliği çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Her alanda vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Belediye Başkanı Semih Dere;”Park ve Bahçeler ekiplerimiz, ilçenin dört bir yanında titizlikle temizlik çalışmalarına devam ediyor. Mahallelerimizin cadde ve sokakları, ekiplerimizin özverili çalışmaları sayesinde pırıl pırıl hale geliyor. Amacımız Çivrilli hemşehrilerimize daha güzel, daha yaşanılabilir daha temiz bir çevre sunmak.” dedi.

Whatsapp Image 2024 09 27 At 10.46.58

 Çivril Belediyesi, yapılan bu çalışmalarla ilçedeki yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyor.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DR. MEHMET GÖK’TEN ÇEVAK’A ANLAMLI ZİYARET İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DR. MEHMET GÖK’TEN ÇEVAK’A ANLAMLI ZİYARET

Vatandaşlarda ekiplerin göstermiş olduğu gayretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Çivril Belediye Başkanı Semih Dere’ye teşekkür ettiler.

Editör: Bülent Çakır