Çivrilli hayvan üreticilerini uyaran Çivril Ziraat Odası Kırsalda Bereket Hayvancılığa Destek Projesine başvuruların 28 Şubat'a kadar alınacağını duyurdu. Yapılan duyuruda, yetiştiricilerin başvurularını İlçe Tarım Müdürlüğü'ne yapmaları gerektiği bildirildi.
Çivril Ziraat Odası, "Kırsalda Bereket Hayvancılığa Destek Projesi" kapsamında başvuru yapacak yetiştiriciler için son başvuru tarihine dikkat çekti. Oda, yazılı bir açıklama yaparak, başvuruların 28 Şubat 2025 tarihine kadar alınmaya devam edeceğini duyurdu. Proje, kırsal bölgelerde hayvancılık yapan üreticilere yönelik önemli bir destek programı olarak dikkat çekiyor. Başvuruların yapılması için Çivril İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne başvurulması gerektiği belirtildi.
Ziraat Odası tarafından yapılan duyuruda, destek programının Çivril ve ülke hayvancılık sektörüne ve üreticilere büyük katkı sağlayacağı vurgulandı. Proje ile kırsalda hayvancılık faaliyetlerinin geliştirilmesi, üreticilerin modern tarım yöntemlerine ulaşması ve ekonomik gelirlerinin artırılması hedeflendiği ifade edilen bilgilendirmede, yetiştiricilerin başvurularını zamanında yapmaları gerektiğini ve son başvuru tarihinin 28 Şubat olduğunun altı çizildi.
Oda’dan yapışan duyuruda başvuru detayları ile gerekli belgeler hakkında daha fazla bilgi almak isteyen yetiştiricilerin, Çivril İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne başvuruda bulunabileceği ifade edildi.