2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının sona ermesiyle birlikte Denizli’nin Çivril İlçesi genelinde 78 okulda, 732 öğretmenin rehberliğinde eğitim gören 9 bin 291 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi. Öğrenciler son zil ile karnelerine kavuşurken İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök, Menteş Mahallesinde bulunan Ali Ceylan İlkokulunda karne törenine katılarak öğrencilerin sevincine ortak oldu.

Denizli'de Eğitim Sevdalısı Şoföre Ödül Verildi Denizli'de Eğitim Sevdalısı Şoföre Ödül Verildi

Menteş Ali Ceylan İlkokulunu ziyaret eden ilçe Milli Eğitim Müdürü öğrencilere karne verdi. Yaz tatili için öğrencilere tavsiyelerde bulunan Milli Eğitim Müdürü Gök, başarı öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Karne programında öğrencilere kısa bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök “Bir yıllık süreç boyunca çok çalıştınız ve haklı olarak güzel bir tatil ve dinlenme sürecini hak ettiniz. Elbette ki bu dinlenme sürecinde de öğrenme fırsatları yakalayacaksınız. Tatilinizi, kitap okuyarak, oyunlar oynayarak, aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte çeşitli etkinlikler yaparak değerlendirmenizi ümit ediyorum “dedi.

Konuşmasında öğretmenlere de teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Gök, “Öğrencilerimizin başarısında ve geleceğimizin şekillenmesinde büyük emekleriniz var teşekkürün en büyüğü siz değerli öğretmenlerimizin” diyerek öğretmenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök ve öğretmenlerinin ellerinden karelerini alarak yaz tatiline başladı.

Editör: Hatice İçke