İL SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN BAŞHEKİME HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ İL SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN BAŞHEKİME HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Düzenlenen açılış töreni, yapılan dua ile başladı. Başkan Semih Dere açılışını yaptığı terapi merkezinin işletmeci ve Çivril’e hayırlı olmasını diledi. Yapılan konuşmaların ardından terapi merkezi kesilen kurdele ile hizmete girdi.

Çivril Çayır Mahallesi Korgenaral Mehmet Çavdaroğlu caddesinden faaliyetine başlayan Fizyoterapi ve egzersiz merkezi işletmecisi Fizyoterapist Cennet Maviş, “Hastalar röntgen sonuçları ile birlikte bize başvurarak gerekli fizik tedavilerini alabilir” dedi.

Fizyoterapist Cennet Maviş, “Merkezimizde manuel terapi, ortopedik rehabilitasyon, kupa terapi, nörolojik rehabilitasyon, klinik pilates, hamile pilates, kinezyolojik bantlama, klinik masaj hizmetlerimiz bulunmakta. Hastalarımız röntgen sonuçları ile birlikte ‘fizik tedavi yapabilir’ diye doktordan onay aldıktan sonra bize gelebilir ve her türlü fizik tedavi hizmeti alabilirler” ifadelerini kullandı.

Çivril Fizyomaviş

KİŞİYE ÖZEL PROGRAM

Sadece manuel terapi değil hastanın da içerisine dahil olduğu, hastayla birlikte aktif şekilde egzersiz danışmanlığı yapabilecekleri bir merkez kurduklarını da söyleyen Maviş, 45-50 dakikalık seanslarımız oluyor. Hem pilates hem de manuel terapi yapıyoruz. Hasta sedyede bakıldıktan sonra uygun testler yapılıyor ve ön görüşme sonrasında hastaya uygun program oluşturuluyor. Daha detaylı bilgi için 0542 124 85 14numaradan ya da Çayır Mahallesi Korgenaral Mehmet Çavdaroğlu Caddesi üzerindeki işletmemize gelerek bilgi alabilirsiniz” dedi.

Editör: Bülent Çakır