DENİZLİ GAZETECİLER CEMİYETİ ÜYELERİNİ ÇİVRİL’DE AĞIRLADI DENİZLİ GAZETECİLER CEMİYETİ ÜYELERİNİ ÇİVRİL’DE AĞIRLADI

Öğrenim gördüğü üniversitede şehit edilen Çivrilli Ülkücü Şerif Çorbacıoğlu adına Çivril İlçesi, Beydilli Mahallesinde Hatıra Ormanı yapılmıştı. Geçen yıl dikile ve Tahrip edilen Şerif Çorbacıoğlu Hatıra Ormanı tabelası MHP Çivril İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Çivril Şubesi tarafından yenilendi.

MHP Çivril ilçe teşkilatı ve Ülkü Ocakları Çivril Şubesi tarafından yapılan Hatıra Ormanın tabelasında yapılan yenileme çalışması ile ilgili olarak bilgi veren MHP Çivril İlçe Başkanı Gürbüz Çiftçi “Ormanımızın tabelası kendini bilmez kişiler tarafından tahrip edilmişti. Durum ortaya çıkınca MHP İlçe Yönetimi ve Ülkü Ocakları yönetimi olarak gerekli çalışmayı yaparak tabelayı en kısa sürede yeniledik” dedi.

Orman Fakültesi son sınıf öğrencisiyken İstanbul’da öğrenim gördüğü okulda şehit edilen Şerif Çorbacıoğlu’nun hatırasını yaşatacaklarını belirten MHP İlçe Başkanı Gürbüz Çiftçi “Ülkücülük, Türk Milleti'nin ve Türk Devleti'nin teminatı olan, yıllardır süregelmiş, yılmaz, yıkılmaz bir fikirdir. Çivrilli ülkücü bir şehidin olması bizim için onurdur. Bizler bu onuru yaşarken şehidimizin adını yaşatmak hatırasına sahip çıkmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Şehidimizin hem kabristanının bakım ve temizliğini hem adına yapılan hatıra ormanının gereksinimlerini gidereceğiz. Yapacağımız etkinliklerle de şehidimizin anısını daima yaşatacak ve onu unutturmayacağız” dedi.

Çivril İlçesi Işıklı Mahallesinden olan Şerif Çorbacıoğlu, 1977 yılında 21 yaşındayken öğrenim gördüğü okulda çıkan olaylar sırasında silahla vurulmuş ve şehit olmuştu.