27 Eylül tarihinde evinden çıkan ve Çivril Devlet Hastanesine giden Himmet Koçyiğit, tedavisinin ardından kaybolmuştu. Ailesinin kayıp başvurusu yaptığı ve AFAD, İHH, Arama Kurtarma dernekleri, ailesi ve gönüllü vatandaşlar tarafından arazide aranan yaşlı adamın bugün akşam saatlerinde kırsal alanda cansız bedeni bulundu.  Bölgede hayvan otlatan bir vatandaşın ihbarı ile Jandarma yaşlı adamın olduğu bölgeye gitti. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolüm ardından Himmet Koçyiğit’in cansız bedeni Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çivril Akdağ Mahallesi’nde ikamet eden 79 yaşındaki Alzheimer hastası Himmet Koçyiğit, 27 Eylül 2024 Cuma günü hastaneye gitmek üzere evinden ayrıldı. Evine geri dönmeyen yaşlı adam için yakınları tarafından kayıp başvurusu yapıldı. En son Çivril Devlet Hastanesi civarında görülen Himmet Koçyiğit’in bulunması için geniş çaplı araştırma başlatılmıştı.

Bahçesine giren sürünün çobanını öldürdü Bahçesine giren sürünün çobanını öldürdü

AFAD ve jandarma ekiplerinin yanı sıra gönüllü kuruluşların da katılımıyla bölgede yürütülen arama kurtarma çalışmaları esnasında, Koçyiğit’e ait olduğu tespit edilen ceket bulunmuştu. Ceketindeki eşyaların evdekilerle eşleştirildiği öğrenilen Koçyiğit’in bulunması için Çivril ile Uşak’ın Karahallı ilçesi arasında kalan geniş bir bölgede çalışmaları yapılmıştı.

Editör: Bülent Çakır