Çivril Belediyesi, Haziran ayı meclis toplantısınının birinci oturumunda gündem dışı konuşan Başkan Semih Dere, Beydilli, Seraserli ve Sundurlu Mahallerinde devam eden Nilüfer turları ve bölgedeki düzenlemeler hakkında bilgi verdi. MHP Belediye Meclis Üyesi Ergun Çiftçi’nin sorusunu yanıtlayan Başkan Dere “Tüm Pislikleri temizleyinceye kadar çalışacağız” dedi.

Meclis toplantısında gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce söz alan MHP Belediye Meclis Üyesi Ergun Çiftçi Beydilli Mahallesinde belediye tarafından kurulan satış alanlarının kaldırılması ve cadde ve sokakların yıkanması ile ilgili soru sordu. Konuşmasına meclis ve meclis üyelerini selamlayarak başlayan Ergun Çiftçi; “Saygıdeğer meclis başkanı ve meclis üyesi arkadaşçalarım hepinizi sevgi ile selamlayarak başkanımıza birkaç soru sormak istiyorum. Sayın başkan, Beydilli Mahallesinde kurulan ve aynı gün içinde kaldırılan satış alanları neden aynı gün içinde kaldırıldı, bir de Ramazan Bayramı öncesinde cadde ve sokakları deterjanlı su ile yıkamıştınız bu uygulama Kurban Bayramında da devam edecek mi?” dedi.

Semih Dere Meclis Cevre

HIZLI VE KALİTELİ HİZMET İÇİN ARAÇ PARKURU YENİLENİYOR HIZLI VE KALİTELİ HİZMET İÇİN ARAÇ PARKURU YENİLENİYOR

Kaymakamdan Gelen Yazı Doğrultusunda Çadırlar Kaldırıldı

MHP Belediye Meclis Üyesi Ergun Çiftçi’nin gündem dışı sorularını yanıtlayan Başkan Dere “Beydilli Mahallemizde oradaki vatandaş ve esnaflardan gelen talepler doğrultusunda yeni satış yerleri tanzim ettik ve çadır olarak kurduk. Ancak kaymakamlıktan gelen yazı doğrultusunda kurulan çadırları aynı gün içinde kaldırdık. Çadır kurulan ve göle girilen iskelelerin olduğu alan DSİ sorumluluğunda olduğu için kanunen Çivril Belediyesinin o bölgede bu tür bir hakkı olmadığı bize bildirildi. Bizde bu bilgi ve yazı doğrultusunda kurduğumuz çadırları kaldırdık” dedi.

Semih Dere Mhp Cevre Kirligi

Temizlik Çalışmaları Bu Bayramda Da Devam Edecek

Başkan Dere MHP Meclis Üyesi Ergun Çiftçi’nin, cadde ve sokakların yıkanması ile ilgili olarak sorduğu soruya da “Evet göreve geldiğimizde Ramazan bayramı arifesindeydik ve Çivril’in ana cadde ve sokaklarında temizlik ekiplerimiz deterjanla detaylı bir temizlik yapmış ve ilçemizi bayrama temiz bir halde hazırlamıştı. Bu bayramda aynı şekilde detaylı bir temizlik çalışmamız olacak. Kurban Bayramı öncesi ekiplerimiz cadde ve sokaklarda temizlik yapacak. Çivril’i tüm kirlerden pisliklerden temizleyinceye kadar çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Gündem dışı konuşmaların ardından Haziran ayı meclis toplantısı gündem maddelerinin oylanması ile devam etti.