Çivril ziyaretine kaymakam Hasan Akbulut’u makamında ziyaret ederek başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan, kaymakam Akbulut ile bir süre sohbet ederek ilçedeki eğitim faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan Kaymakamlık ziyaretini ardından Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök tarafından karşılanan İl Milli Eğitim müdürü Emre Çalışan burada brifing aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan Çivril ziyareti kapsamından hayırseverler tarafından yaptırılan Meral Anaokulu ve Hafız Mustafa oğlu Kemal Peker Mesleki Eğitim Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Çalışkan ve beraberindekiler daha sonra TOKİ ilkokulunda incelemelerde bulundu.

Çivril ziyareti kapsamında okul müdürleri ile bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" müfredat değişikliği, 2023 Eğitim Öğretim yılının değerlendirilmesi ve güncel konularla ilgili İlçemizdeki tüm okul müdürleriyle toplantı gerçekleştirdi. Çivril Soner Kutlu Bilim Sanat merkezi toplantı salonunda yapılan toplantıya Çivril’de eğitim veren okulların müdürü ve idarecileri katıldı.

Çivril ziyaretinde Eğitim çalışanları ile de bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan önceki dönem İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan’a görev süresinde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Dr. Çalışkan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan Şube müdürleri Rüstem Kurt ile Zeki Kerim’e de çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

ÖĞRENCİLERİN ÜCRETSİZ KİTAPLARI GELDİ, OKULLARA DAĞTIM BAŞLADI ÖĞRENCİLERİN ÜCRETSİZ KİTAPLARI GELDİ, OKULLARA DAĞTIM BAŞLADI

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan’ın Çivril ziyaretinde İl Milli Eğitim Şube Müdürü Avni Canpolat eşlik etti.

Editör: Bülent Çakır