Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonasına ilk kez ev sahipliği yapan Çameli, 2025 hazırlıklarına başladı Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonasına ilk kez ev sahipliği yapan Çameli, 2025 hazırlıklarına başladı

Denizli Kadınlar U13 ve U15 lig fikstürü açıklanırken, Çivril Kadın Spor Kulübü'nün karşı karşıya geleceği takımlar da belli oldu. Her iki ligde de altışar takım mücadele edecek.

Çivril Spor Kulübü Başkanı Barış Avcı, Çiçeği burnunda Çivril Kadın Futbol Takımı hakkında konuştu. Avcı, "Kız çocuklarımızı futbolla buluşturmak, Kadın Futbol Takımımıza ve Milli Takımımıza sporcu kaynağı yaratmak adına kız futbol çalışmalarını Çivril Spor Kulübü ve Archille Kadın Futbol Okulu güçlerini birleştirerek başladık. Yaş sınırı olmaksızın tüm kızlarımızı aramızda görmek ve lisanslı sporcu olarak resmi müsabakalarda kendilerini göstermeleri için katılımlarını bekliyoruz," dedi.

Ligin yeni başladığını belirten Avcı, "Henüz ligin başındayız, takımımızın büyük başarıyla ligi tamamlayacağına inancımız tam. Takım kadrolarımız çok iyi. Çivril’in ilk ve tek kadın futbol takımı olarak birçok başarıya imza atacağız," dedi.

Çivril Kadın Futbol Takımı, hem U13 hem de U15 liglerinde güçlü rakiplerle karşılaşacak olmasına rağmen, sporcuların azmi ve kararlılığıyla büyük başarılara imza atmayı hedefliyor. Takım, bölgede kadın futbolunun gelişimine önemli katkılar sunarken, genç kızlara da futbol sevgisini aşılamayı amaçlıyor.

Çivril Kadın Futbol Takımı, topluma örnek olma ve kız çocuklarının sporla tanışmasını sağlama misyonuyla sahalardaki mücadelesine devam ediyor. Hem yerel halkın hem de spor camiasının desteğiyle, takımın gelecekte daha büyük başarılara imza atması bekleniyor. Çivril Spor Kulübü ve Archille Kadın Futbol Okulu'nun bu ortak girişimi, kadın futbolunun yaygınlaşması ve genç yeteneklerin keşfedilmesi açısından büyük bir adım olarak görülüyor.

Kadın futboluna ilgi duyan ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen tüm kız çocukları, Çivril Kadın Futbol Takımı’na katılarak, hem spor yapma hem de lisanslı sporcu olma fırsatını elde edebiliyor. Çivril Kadın Futbol Takımı, geleceğin yıldız futbolcularını yetiştirme hedefiyle sahalardaki mücadelesini sürdürüyor.

Editör: Bülent Çakır