YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYE SPOR LİGE BAL GİBİ BAŞLADI YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYE SPOR LİGE BAL GİBİ BAŞLADI

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen 23.Girne Zeytinlik Zeytin festivali kapsamında organize edilen tensi turnuvasına katılan Girne Belediye Tenis Kulübü sporcusu Çivrilli Esila Işıklı, rakiplerini yenerek 13 yaş yeni başlayanlar kadın kategorisinde şampiyon oldu. Maçlarına Yeşil Çivril Belediye spor forması ile çıkan Esila, kupasını Girne Belediye Meclis üyesinin elinden aldı.

Kıbrıs Tenis Şampiyon Esila Işıklı

Maç sonunda katıldığı ilk tunuvada madalay kazanamkatna dolayı mutlu olduğunu dile getiren Esila Işıklı “tenis sporuna bir yıl önce başladım. Bu turnuva katıldığım ilk turnuvaydı. İlk maçımı Rus rakibime karşı yaptım ve 2 – 0 yendim. İkinci maçımda da 46 yaşında Rus sporcu ile mücadele ettim 5-4 ve 4-2 lik set sonuçları ile 2 – 0 galip geldim. Son maçımda da Türk rakibimi 2 -0 yenerek şampiyon oldum. Burada ülkemi ve şehrimi temsil etmek beni çok gurulandırdı” dedi.

Esila Işıklı’nın babası Aydın Işıklı’da kızının kazandığı ilk kupanın kendisini çok duygulandırdığını belirterek “kızım tenis sporuna yaklaşık bir yıl önce başladı. Katıldığı ilk turnuvada şampiyon oldu. Tüm maçlarına Yeşil Çivril Belediye spor forması ile çıktı ve ilk madalyasını Çivril spor forması ile kazandı. Başarılı olması mutlu ederken Çivril ve Denizli’yi başarı ile temsil etmesi bizi gururlandırdı. Yeşil Çivril Belediyespor forması Kıbrıs’ta zafer getirdi” dedi.

Editör: Bülent Çakır