Yerel Seçimler sonrasında Denizli’nin Çivril İlçesi AK Parti yönetiminden CHP yönetimine geçti. Çivril’de Semih Dere Çivril Belediye Başkanı seçilmesinin ardından ilçesindeki gelişmeleri takip ediyoruz. Her gün bir mahalle muhtarını arayarak mahallelerin sorunlarını, güncel yapılan çalışmaları siz vatandaşlarımıza aktarıyoruz. Çivril Yukarı Mahalle Muhtarı Fatih Akdemir’den Yukarı Mahallede başlatılan ve yapılması gereken çalışmaları öğrendik.

Mahallede yapılması gereken durumlardan bahseden Yukarı Mahalle Muhtarı Fatih Aydemir; “Şu an mahallemizde bozulan yolların çalışmasını belediyemiz yürütüyor. Bizim mahalleli olarak isteğimiz, parkımıza, bahçelerimize bakılsın. Bu kaldırımdaki otlar, çöpler temizlensin. Bizim tek istediğimiz temiz bir memlekette yaşamak. Bu sorunlarımızı sürekli belediyemize iletiyorduk, yeni başkanımız Semih Dere’ye de ilettik. Kendisi bu sorunların çözüleceğini söyleyerek biraz zaman istedi. Şu an bir şeyler söylemek için daha erken. Belediye daha yeni değişti, yeni bir oluşum içindeler. Bize de zaten bu söylendi. ‘Daha tanıyacağız müdürlerimizi ayarlayacağız, bütçemize bakacağız’ dediler” İfadelerini kullandı.

DAMAK TADINA ÖNEM VERENLER İÇİN EŞSİZ MEKAN ANATOLİA AÇILDI DAMAK TADINA ÖNEM VERENLER İÇİN EŞSİZ MEKAN ANATOLİA AÇILDI

Belediye İle İletişim Halindeyiz

Mahallede temeli atılan ve devam edecek olan sosyal etkinlik alanlarından bahseden Aydemir; “Mahallemizde tabi ki yapılması gerekenler var. Mahallemizde basketbol ve futbol sahasının temeli atıldı, onlar devam edecek. Kurutma kanalı var, etrafının düzenlenmesi gerekiyor. Avcı parkının restorasyon ve düzenlenmesi gerekiyor. Belediyemize bu yapılması gerekenleri bildirdik. Bizden biraz zaman istediler.” dedi.

Semih Dere Hiçbir Şikayetimizi İkiletmedi

Mahallede başlanan yol çalışmalarından bahseden Aydemir; “Bozulan yollar için Çivril Belediye Başkanı Semih Dere’nin yanına gidip sorunu bildirdiğimde, sağ olsun hemen çalışmalara başladı. Hiç ikiletmedi. Diğer sorunlar için de müsaade istedi. Ona da hak veriyoruz tabi biz. Yeni geldi, bilmediği bir ortam. İnsanları tanıyacak, mahallelin eksiklikleri iletilecek, bunları değerlendirecek. O nedenle haklı kendisi.” İfadelerini kullandı.