Genç girişimci ve işletmeci Alper Eren tarafından açılan Anatolia Aile Restaurantı düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi. Çok sayıda davetli ve misafirin katıldığı açılışı, önceki dönem Belediye Başkanı Hakkı Aslan yaptı.

Whatsapp Image 2024 09 16 At 18.15.32

Kapalı ve açık alanları ile Çivril’de hizmet veren en büyük aile et lokantası olan Anatolia Aile Restaurantı düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi. 13 Eylül Cuma günü düzenlenen açılış programına önceki dönem Belediye Başkanı Hakkı Aslan başta olmak üzere Çivril Belediye Başkan vekili Önder Karabulut, Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeki Karahan, Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Gürol Mutlu, Siyasi partilerin temsilcileri, Çivrilli iş insanları ve Eren ailesinin yakınları ile çok sayıda esnaf katıldı. Açılış programı okunan dua ile başladı. duanın ardından yapılan törende konuşan Hakkı Aslan başkanlığı döneminde Çivril Belediyesi personeli ve imkânları ile yapılan Bayraktepe Mesireliğinin yapılmasında emeği geçen belediye personeline teşekkür etti. Konuşmasında Bayraktepe mesire alanının Çivril’in 100 yıllık ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlandığını ve yapıldığını belirten Başkan Aslan “Bayraktepe mesireliğini planlarken Çivril’in geleceğini düşündük. O dönem belediyecilik hizmetlerimizi yaparken bir taraftanda Belediye imkânları ile bu alanı inşa ettik. Bugün baktığımızda ne kadar doğru bir iş yaptığımızı görüyoruz. O dönem bizimle birlikte görev yapan meclis üyelerimiz, belediye personelimiz ve çalışanlarımıza buradan teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmasında açılan restoranın Çivril’e yeni bir renk katacağını belirten Başkan Aslan “biz bu alanı Kır kahvesi olarak yapmıştık. Uzun yıllar da o şekilde hizmet verdi. Şimdi genç kardeşimiz Alper eren burayı yeniden tasarladı ve çok güzel bir aile restoranı haline getirdi, açılan yeni işyeri Eren ailesi ve Çivril’e hayırlı olsun” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Başkan Hakkı Aslan, Esnaf Odası Başkanı Zeki Karahan ve Esnaf Kredi kefalet Kooperatifi başkanı Gürol Mutlu tarafından kurdele kesilmesi ile yeni işyeri hizmete girdi.

ÇİVRİL’E FARKLI KONSEPT

Öncesinde alt teras kısmı atıl olan sadece üstü kullanılan binaya büyük yatırım yaparak Çivril’e yakışır bir hale getiren Restoranın altı ay gibi bir sürede hizmete hazır hale geldiğini belirten Alper Eren “her ayrıntısını düşünerek Çivrililere layık bir ortam hazırlamak istedik. Akustikten sofra düzenine meze seçimlerinden masalardaki mangallara kadar kaliteden ödün vermedik. Amacımız Çivrillilerin aileleri ve misafirleri ile huzur ve güven içinde güzel anlar yaşaması. Daha önce çay bahçesi olarak kullanılan alanı ciddi bir yatırım ile Çivril’in en lüks ve seçkin et lokantası haline getirdik. ” dedi.

Anatolia Aile Restaurantını Çivril’e kazandırmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduğunu belirten işletmeci Alper Eren “Çivril’in hak ettiği lezzetleri eşsiz Çivril manzarası eşliğinde misafirlerimize sunmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Dört kuşaktır kasap olarak hizmet ettiğimiz Çivril’imize Anatolia Aile Restaurantı olarak hizmet etmenin mutluluğuna ortak olan tüm sevenlerimize teşekkür ediyorum. Farklı bir ortam ve yeni lezzetleri Çivril halkı ile buluşturmak istedik” dedi.

Anatolia Aile Restaurantında misafirlere hizmet etmekten mutlu olacaklarını belirten Alper Eren “konseptimiz Çivril’de tek. Manzaramız eşsiz, ürünlerimiz günlük, taze özgün, deneyimli kadromuz ve personelimiz ile canlı müzik eşliğinde doyumsuz geceler için hizmet vereceğiz. Her gün 20’ye yakın mezemiz ve birbirinden değişik et ve ızgara ürünlerimizi misafirlerimizin beğenisine sunuyoruz. Burada hem kendin pişir hem de servis hizmeti olacak. Arzu eden misafirimiz etini seçecek mangalını yakacak ve kendi pişirecek. Aynı zamanda bizim deneyimli ustalarımız da hazırladıkları menü ile hizmet verecek” dedi.

Whatsapp Image 2024 09 16 At 18.15.31

Çivril’de ilk defa kullanılan bir konsept hazırladıklarını belirten Alper Eren “masalarımız da ocaklar var, isteyen müşterimiz masada kendi etini kendi pişirecek. Ayrıca keyif köşemiz var. Restoran dışında bağımsız alanda misafirlerimiz daha sakin bir ortamda hizmet alabilecek” dedi.

Düzenlenen açılış programının ardından davetli ve misafirlere yemek ikramı yapıldı. Tören canlı müzik eşliğinde devam etti.

Whatsapp Image 2024 09 16 At 18.15.32

KANDİLLER BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE FIRSAT OLMALI KANDİLLER BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE FIRSAT OLMALI

Uzun bir hazırlık döneminden sonra hizmete giren Anatolia Aile Restaurantı kapalı alanda aynı anda 20 masa ile hizmet verirken açık alan ile birlikte bu sayı 40 masaya çıkıyor. Farklı konsepti eşsiz  Çivril manzarası ile Çivrillilerin gözde mekanı olması beklenen Anatolya Aile Restaurantı menüsünde ızgara çeşitlerinin yanı sıra soğuk mezeleri ile de her gün Çivrillilerin hizmetinde olacak.

Editör: Bülent Çakır