Belediye Meclis salonunda yapılan toplantı öncesi gündem dışı söz alan Belediye ve Meclis Başkanı Semih Dere bazı kişi ve siyasilerin Çivril Belediyesi ve kendisi hakkında bilinçli olarak dedikodu çıkardığını söyledi. Dedikoduların Çivril’e zarar verdiğini belirten başkan Dere “Çivril için hedef ve hayali olmayanlar dedikodu yaparak Çivril’e zarar veriyor” dedi.

“Dedikodular Hedeflerimizden Vazgeçiremez”

Temmuz ayı meclis toplantısı ikinci birleşiminde gündem dışı konuşan Başkan Dere haksız eleştiriler ve dedikodular bizi yolumuzdan döndüremez dedi. Göreve gelir gelmez art niyetli dedikodu ve eleştiriler ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Başkan Semih Dere “üç aylık bir yönetim olmamıza rağmen haksız eleştiri ve dedikodulara maruz kalıyoruz. Bilinçli olarak çıkartılan dedikoduların amacının ne olduğunun farkındayız. Ama bu dedikodular ve haksız eleştiriler bizi yolumuzdan döndürmez hedeflerimizden vazgeçirmez” dedi.

“Şahsi çıkar peşindekilere cevap vermem

 Çıkaranlar belli, Amaçları belli”

Meclis üyelerinin istemesi halinde detaylı bilgi vereceğini belirten Başkan Dere “meclisimizi bu boş dedikodu ve iftiralar ile meşgul etmek istemiyorum ancak sizlerinde bazı konuları bilmenizi istiyorum. Bilinçli olarak Çivril Belediyesi ve şahsım hakkında hem ortamlarda hem de sosyal paylaşım sitelerinde dedikodular çıkartılıyor. Bazılarını sizlerde görüyor duyuyorsunuz. Bunları tek tek burada açıklayarak hem meclisin hem de sizlerin zamanını almak istemiyorum. Bu dedikodular yapmak istediklerimizi baltalamak hedeflerimize ulaşmamızı engellemek için çıkartılıyor. Dedikoduları çıkaranların da amaçları da belli. Çivril için hiçbir hedefi, hayali, katkısı olmayan insanlar Çivril için çalışan Çivril Belediyesine ve şahsıma iftira atıyor. Çivril’i zerre kadar düşünmeyen sadece şahsi çıkarlarını düşünenlere cevap vermeyi doğu bulmuyorum. Siz isterseniz meclis dışında size cevap veririm. Bu meclisle yapacak çok işimiz var” dedi.

“Demek işimizi doğru yapıyoruz ki saldırılar var”

Belirledikleri yol haritası ve hedefleri değiştirmeden çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Dere “şeffaf hesap veren ve katılımcı yönetim anlayışıyla çıktığımız bu yolda Çivril için belirlediğimiz hedef ve hizmetleri değiştirmeden yolumuza devam edeceğiz. Daha üçüncü ayımızda bu haksız iftira ve eleştiriler doğru yolda olduğumuzun göstergesi. Demek ki yaptıklarımız doğru ki iftira ve haksız eleştiri ile karşılaştık. Benim bu dedikoduları çıkaranlara ayıracak zamanım yok. Çivril bizden hizmet bekliyor. Onlar çıkardıkları dedikodu ve iftiralar içinde yaşamaya devam etsinler. Bizim sizinle birlikte yapacak çok işimiz var” dedi.

BAŞKAN SEMİH DERE AKPINAR MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ BAŞKAN SEMİH DERE AKPINAR MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

Başkan Semih Dere konuşmasının son bölümünde ilk defa bir yönetim ve meclisin bu kadar kısa sürede iftira ve dedikodu ile yüz yüze kaldığını belirterek “Üç aylık bir başkana bu kadar çok saldırı olması Çivril siyasi tarihinde ilk diye düşünüyorum” dedi.

Editör: Bülent Çakır