İkinci etap TOKİ kuralarının çekileceği tarih açıklandı. 448 daire ve sosyal tesislerin yer aldığı yeni yerleşim alanındaki inşaat çalışmaları 2021 yılında yapılan ihale ve yer tesliminden sonra başlamıştı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çivril’de yapılan 448 konutluk proje tamamlandı. Projenin tamamlanmasının ardından hak sahiplerinin dairelerinin belirlenmesi için kura çekimi yapılacağı duyuruldu. Tamamlanan proje kapsamında, 2 adet ticaret merkezi, 1 adet camii ve 16 derslik ilköğretim okulu bulunuyor.

Denizli Civrilde Beklenen Mujde Geldi Toki Kura Tarihi Bell Oldu1

ÇİVRİL’DE KAYBOLAN YAŞLI ADAMDAN ÜZÜCÜ HABER GELDİ ÇİVRİL’DE KAYBOLAN YAŞLI ADAMDAN ÜZÜCÜ HABER GELDİ

TOKİ’nin resmi internet sitesinden yapılan duyuruda tamamlanan dairlerin ihalesinin 28 Mayıs 2024 Salı gün saat 11.00’de yapılacağı duyuruldu. Duyuruda “İdaremizce gerçekleştirilen Denizli-Çivril (448/100.000) 2.Etap Toplu Konut Projesinde, “ Konut Belirleme Kurası” 28MAYIS2024 tarihi saat 11.00 ‘da İdaremiz Hizmet Binası'nda noter huzurunda SEYİRCİSİZ olarak gerçekleştirilecektir. Kura çekilişi İdaremizin sosyal medya hesabından (Youtube) takip edilebilecektir” ifadelerine yer verildi.