Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) mesken elektriğine yüzde 38, tarım elektriğine yüzde 30 zam yapması üzerine CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’dan açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Belediyeleri Zam ve Yaşam Tarzı Üzerinden Eleştirdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Belediyeleri Zam ve Yaşam Tarzı Üzerinden Eleştirdi

Onlara sorsan ülkemizin ekonomisi büyüyor diyen Başkan Horzum “Halktan kopuk, halkın ne durumda olduğunu önemsemeyen hükümet yine yaptığı yapacağını. 22 yıldır yalanları, dolanları ile vatandaşı isyan ettiren AKP yönetimi fırsatçılıklarına devam ediyor. Uydurma vergilerle vatandaşın belini büken zihniyet şimdi de zamları ardı ardına sıralıyor. Onlara sorsan ülkemizin ekonomisi büyüyor. Dünya bizi kıskanıyor. Büyüyor ama saray ve aveneleri büyüyor. Vatandaş fakirleşiyor” dedi.

“Devlet Fırsatçılık Yapamaz”

Devlet fırsatçılık yapamaz diyen Horzum, “EPDK isimli kurum yaz aylarında Türkiye sıcaktan kavrulurken, vatandaşlarımız klima ile serinlemeye çalışırken meskene yapılan yüzde 38’lik zam ve tarımın en yoğun yaşandığı dönemde üreticiye yönelik yapılan yüzde 30’luk zam kabul edilemez. Devlet fırsatçılık yapamaz. Vatandaşını böyle zor duruma sokamaz” şeklinde konuştu.

“Ülkemizin AKP’den Kurtulmasına Çok Az Kaldı”

Ali Osman Horzum “Genel Başkanımız Özgür Özel vatandaşın yaşadığı sıkıntıları anlatmak adına mitingler düzenlerken, bu mitinglere binlerce vatandaş katılırken, AKP yine vatandaşın üzerine yük bindirmeye devam ediyor. Bu zulmün bitmesine, ülkemizin AKP’den kurtulmasına çok az kaldı. Sosyal devlet anlayışı, halkının yanında hükümet anlayışı CHP ile gelecek. Yereldeki başarımızı genele taşıyacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi