'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında, bir cinayette kullanılan kıyma makinesinin ekranlara çıkarılmasına İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tepki göstererek "O programlardan hoşlanmıyorum. Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı'nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı'nın işi” dedi.  

Bu açıklama sonrası ise Müge Anlı, "Bu konularla ilgilenen baştaki adamlar televizyon programlarına laf söylene kadar işleyişle ilgili vatandaşların ne düşündüğüne kulak versinler. Çok söyleyecek lafım var, söylemekten çekinecek bir durumum da yok ama şahsi olarak bana bir şey söylendiği zaman cevap vermeyi prensip ediniyorum. Taş altında kalırım ama laf altında kalmam" şeklinde konuştu.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Belediyeleri Zam ve Yaşam Tarzı Üzerinden Eleştirdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Belediyeleri Zam ve Yaşam Tarzı Üzerinden Eleştirdi

Müge Anlı’nın bu tutumuna ilişkin tartışlar Türkiye kamuoyunda yer buldu. Anlı’nın konuşmasına bir tepki de Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün’den geldi. Vekil Ün konuyla ilgili sosyal medya hesabında bir habere alıntı girerek, “Bu televizyoncu, bir bakana ayar verme cüretini kimden alıyor? Başka biri söylese mangalda kül bırakmayacak iktidar mensubu arkadaşlar bu programcıdan neden bu kadar çekiniyorsunuz. Meclis gündemine taşıdığımda iktidar vekillerinin başlarını önlerine eğdiren bu rezil programlara kim dur diyecek” paylaşımında bulundu.  

Sema Silkin Ün Müge Anlı

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli